Jump to content

maze111

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moj savjet, kao običnog građanina, ne plaćati ništa, žaliti se na sve.Svi ti parkinzi naplaćuju parkiranje na javnim površinama, nisu ih oni izgradili već mi građani, vozači različitim davanjima.Nek izgrade parkiralište i stave rampu pa naplaćuju. Danas čitam da je dobit Zagebparkinga za prošlu godinu 50-tak tisuća kuna? Gdje su novci nestali, trebalo bi ih pitati!
  2. ustavni sud je nekoliko puta prije iste odredbe proglašavao u skladu s ustavom i zakonom. Zašto? zato što ste prilikom parkiranja bili dužni istaknuti potvrdu o plaćenom parkiranju, što se tumači kao radnja, a na ne činjenje neke radnje može se primjeniti odredba o ugovornoj kazni.Plilično apsurdno, kao što je predsjednik ustavnog suda nekad davno tvrdio da novac nije imovina.Naravno da Ustavni sud odlučujue prema političkoj situaciji, kad znamo kako se biraju ustavni suci. Mene više smeta što su tzv. pravni stručnjaci na ovom forumu savjetovali jadne ljude da plaćaju kazne umjesto da im ukažu na načine kako da se bore protiv izigravanja zakona od strane sustava.
  3. Odakle parking koncesionaru moji osobni podaci: JMBG, adresa i ostalo. Ima li ih on pravo posjedovati u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka?
  4. Molim savjet: Nakon što sam odbio prijedlog za ovrhu, ovrhovoditelj je pokrenuo parnični postupak. U prijedlogu za ovrhu tražbinu je htio ostvariti pljenidbom mog automobila. Nije tražio neke druge načine naplate potraživanja. Da li u parničnom postupku može tražiti neki drugi vid naplate, ako to u prijedlogu za ovrhu nije tražio?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija