Jump to content

Legaly123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kolke troskove mogu ocekivati, jer nisam bas u stanju za izdvajati na tisuce kuna.
  2. Dogodio se razvoj situacije koji me vec polako plasi. Pokrenut je kazneni postupak te sam pozvan na prvo ispitivanje kao okrivljenik. Razgovor s kojim mi je policijac zaprijetio nije se desio vec sam jucer zaprimio pismo da sam pocinio djelo krade iz clanka 228. Stavak 1. Kaznenog zakona/11. Sto napraviti u ovoj situaciji, nije mi bas zelja napraviti si dosje s 19 godina.
  3. Ima li me on pravo zadrzati na festivalu ukoliko ga pronadem I postavim to pitanje, jer je to bila jedna od prijetnji. Uz to da ce meni poslati racun za pronalazak doticnog mobitela.
  4. Pozdrav. Situacija je sljedeca, kupio sam mobitel od prijatelja za kojeg se ispostavilo da je ukraden. Policija je dogovorila sastanak gdje sam doticni mobitel predao I potpisao priznanje da sam ukrao torbicu sa tim mobitelom. Nakon toga sam pusten jer mobitelu nista nije bilo I to mi je bilo prvo djelo takve vrste. Sad je problem sto me isti policajac jucer uspio pronaci na jednom festivalu I optuzio za kradu drugog mobitela, rekao je da prijava nije podnjeta ali da ce me kazneno progoniti. Ukoliko se ne javim na razgovor u ponedeljak da ce doci pretresti kucu. Da li ima ikakve zakonske osnove za provodenje tih prijetnji?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija