Jump to content

Katty34

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kolika je cijena energetskog certifikata za takovu kuću...otprilike.. Njega je za kupoprodaju potrebno imati..
  2. Planiramo podigniti stambeni kredit za kupnju kuće i adaptaciju..banka traži dosta dokumenata..vlasnički list, kopija kat.plana, potvrdu o kućnom broju te posjedovni list..kuća mora imati uporabnu dozvolu i energetski certifikat..koje je još dokumente potrebno pribaviti?
  3. I još samo jedno pitanje..Dali je potreban energetski certifikat za takovu kuću prije izdavanja uporabne dozvole? Ujedno se zahvaljujem na odgovorima,puno ste mi pomogli! Hvala najljepša!
  4. Kućica je prizemnica,izvana solidnog izgleda,i ožbukana i krov je održavan da nigdje ne prokišnjava...zidana punom ciglom jedan dio i drvena jedan dio...plafon je propao i iznutra je lošijeg izgleda nego izvana..ima tri prostorije i dala bi se uz manja ulaganja lijepo urediti,ali moramo dograditi kupatilo i jednu prostoriju..baka koja je prodaje ima rješenje 1/1 nad kućom i dvorištem,ali nikakvih drugih dokumenata. Tko podiže uporabnu dozvolu?Koliko traje otprilike postupak dobivanja iste i možda cijena?
  5. Pružila nam se povoljno kupovina građ.zemljišta sa postojećom dosta ruševnom kućom građenom za vrijeme 2.svj.rata. Kuća se nalazi u okolici Karlovca. Ako nam možete pomoći savjetom koja je najbolja i najpovoljnija opcija da je prilagodimo za život u njoj..na koji ju način obnoviti...i ako se dograđuje kakvih dvadesetak kvadrata kako postupiti..hvala na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija