Jump to content

Lau

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lau objavio

  1. Puno Vam hvala na trudu i pomoći.
  2. Najviše me muči taj rok za potpis anexa. Štiti li mene na bilo koji način zakon da imam koji dan da se posavjetujem vezano za sadržaj anexa? Da ne potpisujem navrat nanos nešto u što se ne razumijem, a oni upravo to žele.
  3. Po tom anexu bi tako trebalo i biti, ali to nije moguće jel zbog narušeni međuljuskih odnosa(voditelj poslovnice me više tu ne želi) s Ažurirano Po tom anexu bi tako trebalo i biti, ali to nije moguće jel zbog narušeni međuljuskih odnosa(voditelj poslovnice me više tu ne želi) s Ažurirano Po anexu bi tako i trebalo biti, me voditelj u ovoj poslovnici ne zeli, te m serviraju mi novi anex. Ažurirano Najviše me muči taj rok za potpis anexa. Štiti li mene na bilo koji način zakon da imam koji dan da se posavjetujem vezano za sadržaj anexa. Da ne potpisuj
  4. Poz, u stalnom sam radnom odnosu več 13 god. Na istom radnom mj. gdje sam od prvog dana, ali sam unazad 6 mj. premješten na ispomoc u drugu poslovnicu 50 km dalje. Anex mi je do 31.08.2016. i poslodavac mi nudi novi anex da ostanem, ali mi to nikako ne odgovara pošto mi ne podmiruje putne troškove.
  5. Poslodavac namjerno oteže s davanjem na potpis anexa ugovora o radu. Zovem od direktora do šefova, ali točno čekaju zadnji dan pred istek važećeg anexa. Def. se planiram posavjetovat s odvjetnikom prije potpisivanja, ali neću stići u jedan dan. Imam li kakav period za savjetovanje?
  6. Poštovanje, zaposlenik sam jedne banke u Hr zadnjih 14 godina. Zaposlen sam u mj. stanovanja i sada me Poslodavac seli u poslovnicu u drugo mj. udaljeno cca 50 km. Banka ne podmiruje putne troškove. Imam li pravo nepotpisat anex ugovora, tj imam li ikakva prava? Jel Poslodavac u obavezi pošto me naknadno seli podmirit putne troškove? Unaprijed hvala na odgovoru,
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija