Jump to content

mrkela

Korisnik
  • Broj objava

    22
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. sa koliko na koliko su ti podigli omjer rat? Pozdrav
  2. Prijatelj se žalio na omijer 50/50,prošlo je mjesec dana.Kada može očekivati odgovor? Dali se nekom dogodilo da su poslije uložene žalbe umanjili omjer tj.dali može nakon žalbe proči još lošije?
  3. 20.03.2006 otvorio bolovanje 21.01.2007 procijena radne sposobnosti 20.04.2007privremeno riješenje(predujam mirovine) 17.12.2007 konačno riješenje Ovaj naziv prcan dali ti je to iz rata poznavao sam jednog?
  4. poki,moraš biti uporan a što se žuje tiće "Žuja je zakon"
  5. -ukupno staža 19g 2 mjeseca i 6 dana -navršio 34g 9 mjeseci života(na dan nastanka nesposobnosti za rad)
  6. Pozdrav svima na forumu Danas sam dobio konačno riješenje o mirovini. Evo par podataka možda nekom pomogne. -status HRVI -dragovoljac -opća nesposobnost -zapovijednik desetine -omijer rat 60% mir 40% -11g.civilnog staža Iznos mirovine vojni dio 3.777 kn,civilni dio 960 kn. Hvala svima na savijetima i odgovorima
  7. Pozdrav, ako ima netko upučen neka prokomentira. Dobio sam opču nesposobnost za rad i mirovinu znam da legalno nemogu biti zaposlen. Primjera radi ako bi me "ulovili" da kod susjeda nešto radim na crno kakve su sankcije. Smijem li raditi doma (uređivanje kuče,okučnice,ono što mogu)?
  8. Dakle realniji Djed Božičnjak nego Sv.Nikola
  9. ma super,čekam Poštara kao dijeca Sv.Nikolu
  10. Na stranici mirovinskog mi piše da je moj predmet na prijepisu.Zna li netko koliko do riješenja? Pozdrav svim forumašima.
  11. Može li netko dati savjet? Uz žalbu na omjer rat/mir dali da priložim dokumentaciju(otpusno pismo,nalazi) koje nisam priložio dokumentaciji za priznavanje mirovine? Hvala na evenzualnim odgovorima.
  12. Hvala svima na odgovorima,za Svemirca pitanje koliko ste u kontinuitetu obnašali dužnost zap.voda i dali ste primali plaču vodnika?
  13. Pozdrav Prijatelj mi je u trenutku razvojačenja obnašao dužnost zapovijednika voda(pričuvni sastav HV) Odlaskom u mirovinu ured za obranu izdaje potvrdu o činu-vojnik.Referent u uredu obrane tvrdi da se kod njih vodi kao vojnik. Njegovi tadašnji zapovijednici znaju za njegovo obnašanje dužnosti zap.voda. Dali i kako bi mogao dokazati tj.ishoditi da mu se prizna obnašanje dužnosti. Na ovom forumu ćesto vidim da su neki vidjeli svoj ratni put.Dali su mi po zakonu dužni pokazati moj ratni put ili je to preko "veze".
  14. zkova,hvala na odgovoru a prinova će svakako dobro doći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija