Jump to content

medomed

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dotična stanodavka znači pitala je polog plus pola stanarine prije useljenja,a kad do useljenja nije ni došlo obećala je vratiti novac.Strpljivo smo čekali da se to dogodi,a sad je okrenila priču i rekla da smo mi nju oštetili,jer ona nije njoj rekla da neće kod nje stanovati pa ona nije tražila druge podstanare. Ta priča ne stoji ,jer do useljenja nikad nije došlo,a također nije nikad potpisan nikakav ugovor o stanovanju.
  2. Ne,morala se odseliti od prijateljica i našla je drugi stan u protivnom bi bila bez smještaja.Ta cura je kasnije rekla da se ona mogla useliti kod nje nakon dva tjedna,ali mi nismo mogli riskirati da mi kći ostane bez smještaja.Dva tjedna je svaki dan govorila sutra po sutra,jedini dokaz su joj poruke koje je s njom razmjenjivala.I još da stvar bude jadnija pričala o svom poslu na kojem zarađuje 10 000 kn,i kao ne zna kako mi uspijemo preživiti sa tako malim primanjima.
  3. Molim vas za savjet vezano uz sljedeću situaciju.Pišem u ime svoje kćeri.Dakle, moja kćer(21 g) našla je posao u Zagrebu i tražili smo stan preko njuškala,stan smo našli,ona je otišla naći se sa gazdaricom i dogovoriti se oko useljenja i plaćanja.Moja kćer je došla u dogovoreno vrijeme i ispostavilo se da stan iznajmljuje mlada simpatična cura.dogovorili su se da se može useliti za tri dana,na šta je gazdarica zatražila polog i pola stanarine unaprijed. Moja kćer kao mlada i neiskusna,jer dolazimo iz male sredine,dala joj je na ruke polog i stanarinu za cijeli mjesec.odnosno 2000 kn,znači bez ikakve potvrde u bilo kojem pisanom obliku. U roku ta tri dana,ta cura prima u stan svoju prijateljicu i odgađa useljenje za tjedan dana,a onda još za jedan tjedan.Moja kći za to vrijeme stoji kod prijateljica koje su također podstanarke i bila je prisiljena naći drugi smještaj,što je i učinila.Gazdarica je rekla da će joj kao vratiti novac.i ja sam s njome u par navrata pričala na telefon i obećala je da će novac vratiti,ali evo i nakon četiri mjeseca novca nema,a mene je još optužila za maltretiranje.Da li postoji ijedan pravni način da se dođe do tih novaca ? Ja radim u trgovini za plaću od 3000kn,tako da su za mene 2000kn velike.Hvala vam unaprijed na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija