Jump to content

magmar16

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala. I još dva pitanja. Može li ta maloljetna osoba D dobiti poziv na sud s obzirom da je otkrivena preko profila osobe A? I ako osoba A surađuje i govori istinu hoće li prema njoj biti blaži?
  2. Stvarno vam zahvaljujem, puno ste mi pomogli.
  3. Osobu A tereti se samo za posjedovanje. Ne znam kako se papiri zovu no sve su obavljali policajci u odori. Hoće li u ovom slučaju osoba D proći bolje jer je maloljetna ili će snositi istu kaznu?
  4. Osobu A koju su priveli u stanicu zbog posjedovanja i korištenja opojnih sredstava, tzv mješavine duhana sa zelenom biljkom ukupne težine od 0.8 g. Osoba je prije napuštanja stanice potpisala papire nakon čega je puščena na slobodu. Pri napuštanju stanice policajac je rekao da će ostalima doći policija. Jel to rekao da ostale uplaši ili će stvarno doć? Doslovno startali kao Bolt.
  5. Pozdrav svima, recimo ovako. Prije par dana osoba A,B,C i D uhvaćeni su kako puše joint. Osoba A je držala joint u ruci kada su došli policajci i s toga je onda odvedena u stanicu. U stanici su izvagali 0.8 g mješavine trave i duhana. Osoba A, B i C su punoljetne dok je osoba D još maloljetna. Osobe B,C i D su uspjele pobjeći no pretraživajući profil sobe A, službene osobe saznale su imena osoba B i D. Već smotani joint donjela je osoba C, stoga osobe A,B i D ne zanju nikakve druge informacije o tome. Oosba A dobit će sudski poziv. Napomenut ću da nam je ovo prvi susret s policijom. Stoga me zanima kakve će kazne dobiti osobe A,B,C i D? Hoće li to utjecati na daljnje školovanje i kod odabira fakulteta i posla?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija