Jump to content

-sarita-

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ne, prekrsajni nalog mi je stigao postom prije par dana i sad pisem prigovor na njega ali ne znam sto moze biti valjani prigovor... i ako prihvate prigovor pa posalju novi nalog ili kak to vec ide jel mogu ponovo pisati prigovor na to?
  2. Dobro, i mislila sam da ce tako biti... sad me samo zanima da li ja mogu ista reci ili napraviti da mi ostane vozacka? sto ako npr. donesem potvrdu da mi auto treba za obavljanje posla i da bez vozacke ostajem bez posla?
  3. A kada pisem prigovor i na temelju cega? da cekam poziv na prekrsajni ili ga mogu pisati i ako imam samo zapisnik? inace prosla su vec 2 mjeseca od tog dogadaja...
  4. Ovo ljeto me na moru zaustavila policija i nakon sto sam rekla da nista nisam pila ipak sam morala puhati i tako sam napuhala 0,64 odnosno 0,54 nakon umanjenja odmah su mi oduzeli vozacku na 72 h i napisali zapisnik, a ostalo dolazi postom za 6 mjeseci inace zaista nikad ne pijem dok vozim i cak i ovaj jedini put sam trebala ostati vani do jutra ali je nesto iskrsnulo pa sam morala ranije krenuti inace ko za vraga sam mjesec dana prije toga dobila manju kaznu za brebrzu voznju u zagrebu, ali osim toga nemam prekrsaja sad me zanima sto ce biti na prekrsajnom sudu? da li postoji sansa da mi se vozacka oduzme samo uvjetno posto mi je ovo prvi put ili da sudac oprosti tih 0,04 promila? da li postoji nacin da sacuvam vozacku?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija