Jump to content

u_prolazu

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je u_prolazu objavio

  1. Hvala vam svima na odgovorima. G-man dali mi možete reći kako ide taj postupak pred sudom? Podnosi se tužba za oduzimanje skrbništva ili što? Ako mi možete samo malo prbiližit itjek tog postupka.
  2. Zanima me kolika je šansa da otac dobije skrbništvo nad djetetom? Moj prijatelj je je živio dugo godina u izvanbračnoj zajednici s jednom ženom s kojom je i dobio kćer. Ta kćer sada ima 14 godina. Prije godinu i pol su prijatelj i ta žena se razišli i on je uzeo svoj stan. Problem je u tome što je u zadnjih godinu dana kćer jako oslabila u školi, bila je odlikašica a sad u pravilu dvojke dobiva. I počela je izlazit svake subote i to ostane do kasno ujutro a majka sve to dopušta. Da li je to dovoljno da otac zatraži skrbništvo nad kćeri? Da li odlučuje o tome CZSS ili sud ili samo dijete? I nema li neko vrijeme do kojeg dijete od 14 godina smije biti vani? Majka djeteta ima dobar posao ali isto tako i otac ima dobar posao a on bi se sigurno bolje brinuo za dijete. Znam da sudvi u pravilu daju djecu majci pa me zato zanima da li ima ovdje ikakve šanse da dobije skrbništvo i koji bi bio prvi korak?
  3. Jelena, ako vam nije problem molila bi vas da mi pošaljete na mail ili u privatnu poruku neki kontakt od odvjetnika koji vas je zastupo (mislim na ovog koji vam je pomogo iz Osijeka). Ako možete to što prije jer mi je hitno bila bi vam jako zahvalna! Moj mail je krankellina@gmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija