Jump to content

ante00

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svinma, Možda negdje već na forumu ima, ali nikako nemogu naći... Naime imam malo poveći stan u prizemlju urbane vile uz koju je također išao i veliki vrt (koji pripada mom stanu i ograđen je), tako imaju još 2 stana. Tako da sva 3 stana imamo roštilje na drva, tj. bili su u vrtu jer ih je investitor postavio. U zgradi većina na katovima ako roštilja roštilja na balkonima i nitko ne prigovara, dok nama često zna 1 ili 2 susjeda reći u vezi mirisa po njihovim stanovima dok ostalih 8 stanova nikad ništa nije reklo i kad sam pitao. Obično prije ako ima robe javim im da sklone da se ne uvuče dim. Najveći problem je što jedna od osoba to stalno radi preko jednog susjeda i njega zove, a ne mene. Sad mene zanima što bih ja trebao ograditi cijeli vrt ili dio gdje je roštilj u zimski vrt da tom jednom pojedincu ne smeta miris koji uđe u stan. Kako se njega riješiti najbezbolnije jer ipak roštilje je od početka zgrade i ti dotični su prije mene uzeli stanove.. Hvala za bilo kakav info.
  2. Evo imam pitanje i nikako na internetu i news gurpa nemogu naći konkretan odgovor. Naime kupujem stan koji ima 2 parkirna mjesta označena brojevima 16 i 17, te su isti upisani pod kvadraturu stana i uvedeni kao takvi. Problem je u tome što mi svi iz zgrade imamo po 2 parking mjesta kupljena uz stan, ali nikako da se parkiramo na njima jer susjedi iz privatnih kuča se uredno parkiraju na njima. Mi stanari smo pričali i hoćemo postaviti pomične barijere na parkirna mjesta. Sad mene zanima dali mi možemo otići kupiti 20 barijera koliko je mjesta i naručiti montažu istih ili prvo moramo nekome negdje pisati nekakav zahtjev s obzirom da smo platili mjesta i mjesta su upisana sa svakim stanom kako sam prije napisao. Hvala.
  3. Zanima me izračun totalne štete konkretno za moje vozilo koje je na dan prometne nezgode bilo stao 5 mjeseci i prešlo oko 11000km. Novonabavna vrijednost vozila je 190000 kn i ta je cifra u polici kaska. Inače zabio sam se u stup, te sam bio sam u vozilu i nitko nije ozlijedđen. Navodno je osiguranje izračunalo procjenu vrijednosti štete na vozilu u iznosu od 118000kn, a ovlašteni servis je poslao ispis dijelova potrebnih za popravak u vrijednosti od 125000kn. Vozilo je proivedeno ove godine (2007). Pa me sada zanima neka cifa po kojoj bih mogao izračunati vrijednost štete na vozilu ili realno koliko bih trebao tražiti. Oštećeni dijelovi na vozilu su prednji i stražnji most vozila (pukli) i dosta prednje lijeve strane te u trenutku nisam bio alkooliziran i imam potvrdu testa i policija je bila na uviđaju. p.s. olupina ide meni jer tako u ugovoru piše....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija