Jump to content

gangula

Korisnik
  • Broj objava

    27
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je gangula objavio

  1. Apsolutno se slažem.Meni je čak rata bila veća od 50% primanja.Mislim da nijedan iole ozbiljan bankar ne bi ni pomišljao na takvo nešto osim ako nije apsolutno i bez sumnje siguran da će se naplatiti pa ako treba i vidom dužničkog ropstva.Tako da sumnjam da će se zakon promijeniti u vezi toga, uvođenjem bilo kakve apsolutne zastare netko gubi jako veliki novac.
  2. Ne odnosi li se pojam dužničkog ropstva zapravo na nemogućnost otplate duga???
  3. Nije li to onda zapravo definicija dužničkog ropstva?
  4. Hvala na pojašnjenju Borbena7 Takav sam nekako i dojam dobio čitajući o novom zakonu, doživotna ovrha
  5. Ako ovrhovoditelj može mijenjati predmet ovrhe i time prekidati zastarni rok kad bi onda trebala nastupiti zastara ako uopće? Npr...sad nakon 3 godine mijenja predmet ovrhe u pokretnine i nekretnine...nakon 3 godine opet mijenja u novčana sredstva...nakon 3 godine opet promijeni u pokretnine i nekretnine...itd Po tome može doživotno tako bez da nastupi zastara ili sam nešto krivo shvatio?
  6. Hvala na odgovoru.Znači po tome ne postoji zastara?
  7. Ako se ovrha na novčanim sredstvima obustavi radi nemogućnosti naplate, i ovrha se prebaci na pokretnine i nekretnine da li je moguće ponovno pokretanje ovrhe na novčanim sredstvima od strane vjerovnika ili agencije za naplatu ili se ovrha trajno obustavlja?
  8. Da, snima se i zvuk...mislim da se mora držat snimka do unatrag tri tjedna ne znam jeli to dovoljno
  9. Da li moj odvjetnik može tražiti da mu ustupe snimku i da li mu moraju ustupiti?
  10. Jel bi mi išla u korist snimka gdje on meni govori da obrijem bradicu ili ću dobiti otkaz u slučaju da napiše nešto drugo za razlog otkaza ili to sud ne priznaje?
  11. A svi dijele to mišljenje al ga ne dira to baš puno...ne znam ni za šta da ga tužim ako mi da otkaz zbog toga
  12. Ne poziva se na ništa...on samo želi da obrijem bradicu
  13. Da li ima koji drugi propis koji to uređuje...jer mi se prijeti otkazom pa pretpostavljam da po zakonu to može
  14. Imam jedno neobično pitanje i ne znam da li je to uopće regulirano zakonom...da li poslodavac ima pravo od radnika zahtijevati da obrije bradicu i ako postoji koji točno zakon to uređuje?
  15. Dok sam bio tamo bar još troje je došlo s putovnicom i dobilo
  16. Nešto tu gadno smrdi drot13...u provjeri mi sigurno nisu bili to mogu garantirat jer bi me onda našli u stanu...s tim da mi piše da sam odjavljen 2014 a ja prošle godine kraj 6og mjeseca išao po potvrdu o nekažnjavanju i nije im pisalo da sam odjavljen...ma i petrinjsku sam mislio samo sam preživčan bio
  17. E pa očito se ne mogu ni zaposlit...idem vadit potvrdu za nekažnjavanje i gospođa mi kaže da sam odjavljen sa adrese još 2014-te i da mi je ne može dati dok se ponovo ne prijavim...na moje pitanje kako je moguće onda da sam ja 2015 na istom mjestu mogao bez problema izvaditi potvrdu nema odgovora...odem u petrovu...da vidim zašto su me odjavili i da me ponovo prijave da mogu izvadit osobnu...gospođa mi kaže da ne može i da ja sigurno lažem da sam uopće bio u Hrvatskoj!??!?!???...nakon 5 minuta prepirke i uvjeravanja joj izvadim potvrdu sa mirovinskog o stažu koju sam netom prije toga izvadio...tu se već ispričala i kaže mi da je procedura da ako se hoću ponovo prijavit na istu adresu(a di bi se prijavio?na mars??) da dođem sa majkom da me ponovo prijavi i onda čekat 3 mjeseca cirka da dođu potvrdit da ja stvarno živim tu (nije kao da živim tu već deset godina!!!!) i ne vidi u čemu je problem??!?na moj odgovor da ja nemam od čega živit tri mjeseca i da imam do kraja tjedna da izvadim osobnu jer sam konačno dobio posao i da ću sad izgubit posao a drugog nema gospođa nije imala šta za reći više nego da je takva procedura...na moje dodatno da me za 3 mjeseca mogu prijavit na mirogoj markuševac ili markovo polje jer ću tamo i završit samo je slijegnula ramenima i rekla da ne može ona tu ništa...eto tako ukratko
  18. Znam, curi su mi bili prije neki dan pa je morala ići dizat novu...znači moram prijaviti izgubljenu a ne isteklu osobnu?
  19. Stanujem na toj istoj adresi, nije mi nikakva kazna došla...nadam se i da neće ili bar da pričeka prve dvije tri plaće pa onda je i mogu platit ako dođe...samo da me odmah ne traže
  20. drot13 mogu im prijavit da sam je izgubio prije par godina i nema kazne?
  21. Ma mogu oni pisat kaznu koliko ih volja kad je ja nemam od čega platit...vidim da me nisi shvatio baš...znači ovako...znam gdje trebam ići po osobnu i znam koliki će red bit čak...znači samo me zanima kako i na koji način najjeftinije podići novu iskaznicu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija