Jump to content

klo101

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na odgovoru / komentaru. Stvar je u tome da ja imam zaštićeni račun i moja plaća je već dulje vrijeme umanjena za 1/3. tvrtka uredno plaća dio na tekući, a dio na zaštićeni račun. Budući da imam 3 ovrhe od kojih je 1.poprilično velika, EOS MATRIX ne uspijeva doći na red. Moje razumijevanje ovrha je da novcem koji odlazi na pokrivanje mojih dugova upravlja FINA te je FINA ta koja usmjerava ta sredstva na račune potražitelja. A sada EOS MATRIX traži da im tvrtka u kojoj sam zaposlen uplaćuje izravno ustegnuti dio plaće; zaobilazeći FINU. To ne može nikako biti zakonito. Ali, ipak prijete mojoj tvrtki ukoliko tako ne postupi da će im počet PLIJENITI IMOVINU. Čitao sam dosta komentara ovdje i jasno mi je da postoje rupe u zakonu i da snalažljivi ljudi (EOS) profitiraju na tome. Ali moju tvrtku ne bi trebalo zanimati kome sam ja i koliko dužan. Oni daju plaću, a FINA radi ostalo. Tako da ukoliko moja tvrtka postupi na način koji traži EOS, znači da novac ne bi išao na moj tekući račun - što onda? Ne razumijem kako bi to uopće moglo funkcionirati?
  2. ma nikakvu. napisali su da je TVTKA dužna uplaćivati na moj zaštićeni ačun što me pipada, a ostatak ne na tekući (s kojeg FINA raspoređuje novac ostalim dugovateljima / ima ih 3) nego na njihov račun. I obavještavaju TVTKU ukolilo tako ne postupi da će im plijenit imovinu. pre-smiješno; ali opet - privatna tvrtka, polupismeni vlaasnik ....itd. Ažurirano ovo je krivično dijelo, zar ne????
  3. Dobar dan svima. Ja sam prosao period intenzivnog pozivanja (s niza različitih brojeva) od EOX MATRIX-a u posljednje 3 godine. Bio sam im jako oštro odgovorio iz Policijske Postaje (zvali su ih s mog mobitela jer policijska postaja u kojoj sam bio ne ''odašilje'' ID pozivatelja i takvi pozivi ne prolaze. U EOX-u se javljaju samo kada vide broj s kojega se poziva. Dobio sam 4 mjeseca predaha. Međutim, pred 2 dana stiže dopis u TVRTKU u kojoj sam zaposlen kojim obavještavaju da je moja TVRTKA dužna uplaćivati na njihov račun moj ''navodni'' dug i poslali su im podatke i Riješenje Javnog Bilježnika. Tvrtka je mala i nema pravne službe i u panici su, policija ne reagira .... Izgubit ću posao. Ima li netko savjet?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija