Jump to content

suzek

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nema zamjerki, pitanje koje ste vi meni postavili i ja postavljam sebi....kad nam je prije tri mjeseca dao kucu plakao je od srece...na zalost ima problema sa alkoholom i u jednom trenu promijenio je stav, nismo nicim izazvali promjenu vjerovali smo mu...da nismo ne bismo ulagali bez ikakvih ugovora...a sad si ne mozemo pomoci...bez novaca, u kreditu i vjerojatno na ulici. Mozete nas osuditi sa pravom za lakovjernost! Ali molim Vas pomognite mi da barem ne ostanemi i bez ulozenog novca, sto je to plodouzivanje? Kako se to dogovori? Dali postoji nekakva spranca ili mi za to treba odvjetnik?
  2. Postoji mogucnost da se sa ocem dogovorimo da nam potpise potvrdu u kojoj se obavezuje vratiti nam ulozeno, dali mozemo navesti da cemo se iseliti kad nam vrati novac i dali ce nam takav medusobno potpisani dokumenat biti od pomoci ako se opet predomisli i pokusa nas izbaciti iz kuce prije nego nam vrati novce? Kako bi to trebalo napisati, sto da obavezno navedemo?
  3. Hvala vam na odgovoru, dali bi bilo pametno da odmah pokrenemo tuzbu za povrat novca, radi se o 150.000,00 kn? Bojimo se da u koliko proda kucu postoje zakoni da se nas izbaci van a da nakon toga godinama vodimo sud za povrat novca, dali postoji nacin da se zastitimo da nas ne izbaci dok nam ne vrati ulozeno?
  4. Doselili smo se u 5 mj 2016 i od tada imamo prebivaliste, radovi su izvrseni u 8 mj 2016, posjedujem racune i imamo slike objekta prije i nakon ulaganja.
  5. Zivimo u ocevoj kuci i imali smo s njim usmeni dogovor da je kuca nasa te da ju mozemo vlastitim sredstvima dovrsiti sto smo i ucinili. Sada se predomislio i zeli da de iselimo. Koja imamo prava i dali nam mora vratiti ulozeno?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija