Jump to content

Borach99

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Saznao sam od policije da su ga kaznili 1500 kn, odn. 750 na licu mjesta (1000 za uzrokovanje prometne nesreće i 500 za nepoštivanje prometnog znaka-pune crte) samo očito greškom nisu u zapisnik stavili i taj prekršaj nego samo ovaj za nepoštivanje prometnog znaka.
  2. Jesam, al u zapisniku je samo ta njegova kazna za nepoštivanje prometnog znaka.
  3. Obavljen je očevid, ali njemu su napisali samo kaznu za nepoštivanje prometnog znaka, odn. pune crte, a nisu ga kaznili za prometnu nesreću. Ja nisam dobio nikakvu kaznu tako da po mome znanju nije pokrenut prekršajni postupak protiv nikoga, on je kaznu platio na licu mjesta.
  4. Prije 4 mjeseca imao sam sudar s motorom , ja sam skretao ulijevo na parking, a on se zabio u lijevu sredinu moga auta, pretjecao me je preko pune crte dosta velikom brzinom. Policija ga je kaznila na licu mjesta za pretjecanje preko pune crte, ali ne i za uzrokovanje prometne nesreće. Osiguranje mi je odugovlačilo 4 mjeseca i sad tvrde podjeljenu odgovornost 50-50. Da li su u pravu i da li ima veze što su mi nakon sudara poslali papire gdje se obvezuju donijeti odluku do 10.08., a do danas još nisu ništa poslali nego se samo čujemo telefonski? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija