Jump to content

Mama2x

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam na komentarima.. Tu cijelu noc nisam spavala preispitujuci sebe, odgoj i dijete..sta se desava. Drugi dan ostavila sam dijete doma. Kontaktirala sam ravnateljicu vrtica koja se zgrazala nad svime sto je cula. Drugi dan vjerovali ili ne doticna teta me zvala na mob. Mislila sam da ce se ispricati..ali, ne.. da ona misli da sam se ja mozda uvrijedila onime sto mi je rekla. Tada je jos nastavila da ona mene moli da se ja s njim doma igram popodne! Pa kaj ona mislis kaj ja radim kad dijete dode iz vrtica! Cijelo podbe se muz i ja igramo s djecom..opet NE TICE JE SEEE!! Od drugih mama sam saznala da jos jedna teta govori mamama da su na porodiljnom i da imaju vremena i da kaj peljajju drugu decu u vrtic!!! Haloooo?! Pa kaj tebe briga kaj ja radim doma na porodiljnom???!!! U utora imam sastanak s ravnateljicom..ne samo zbog svog sina i sebe..nego za sve mame koje prozivljavaju teror teta..kojima je pun kufer njihovog posla..
  2. Hvala na komentaru. Ovdje je bila poanta teta. Nema tu zasićenja. Dijete kao i sva djeca idu u vrtić. Bio roditelj doma ili ne. Dali je pod normalno da roditelj dode po dijete u vrtić i teta mu kaže da je dijete dijete ustanove??!! Zašto vrtići postoje?! Zašto je ona teta? I na kraju.. teta će voditi brigu o mom životu - dali sam ja doma ili ne??!!
  3. Poštovanje.. Molim Vas mišljenje o onome što sam danas doživjela. Oprostite ako sam promašila temu foruma. Danas sam pokupila svog 3,5 god sina iz vrtića u koji ide od početka svoje 1,5 god. Ima tetu koju voli i koja je s njim od početka. Prilikom odlaska kada sam je upitala dali je sve bilo u redu mi je rekla da se ujutro malo "svađao" s drugom tetom, ali da će mi on to sve ispričati i dodala.. *znate mama, (sada ću skratiti i istaknuti ono bitno) "on" je previše u vrtiću, njemu je pun kufer više vrtića, kao i nama našega posla, mama on je dijete ustanove, bio je samo 2 tjedna na godišnjem, pogledajte ovu ostalu djecu on je najviše u vrtiću, revoltiran je jer ste vi doma, trebao bi više biti doma s vama..* Ovo zadnje se odnosi na to što sam ja doma,zato što sam na porodiljnom sa 10mjesečnom bebom. Dolazim kako mogu a to je oko 15 sati. Muž dovodi dijete oko 7, 7:30 i dolazi inače po njega u 16 h. Inače kada radim dolazim po njega u 14:45. Dijete je čisto, sito i obučeno. Ako se pitate kako sam reagirala..nikako, ostala sam u šoku i rekla joj da sam u šoku i rekla doviđenja. Molim Vas Vaše mišljenje.. Lijepi pozdrav..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija