Jump to content

SanjaOsijek

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala svima, jako ste si dali truda da nam pomognete...Ta ista osoba,na koju sumnjam,a mozete i pretpostaviti sami tko je figura u toj prici, veliki je razlog raspada braka. Nakon sto nije dobila ono sto je zamislila- brak,sigurnost, ludu zabavu,velike novce itd, pocelo je ludovanje na sve nacine, pa i na ovaj, gdje se najvise potresa nase dijete, koje je 7. razred, promjenilo skolu, zbog preseljenja..jer sam ja dostojanstvena osoba, otisla sam mirno i ostavila mnogo iza sebe...Ova trauma djetetu nikako nije bila potrebna. Tko zna koliko obitelji trpi zbog ludjaka i ludjakinja ovakav teror i nikome nista?!! Sva sreca pa sam nasla ovaj portal, a mozda je i sreca jer sam studirala pravo nekad,a nisam diplomirala Centar ne sluzi nicemu,ako mene pitate, ne znam niti jednu bas situaciju gdje su bili korisni, kao ni Zavod za zaposljavanje. Podvukli su mogucnost da se moraju konzultirati s nadredjenima da li ce s ovim predmetom ici na policijsku obradu nas troje, IAKO uopce nisu nasli niti jedan element koji dokazuje navedene optuzbe-idiotarije u email-u. Cak sam i optuzena u emailu da se bavim crnom magijom i da poducavam klijente doma,te mi oni to skupo placaju!? Zar se po samo ovoj recenici ne vidi da je bolesna osoba u pitanju?? Razmisljam pisati i Ministarstvu SS da odmah reagira na ovakve stvari i ukine mogucnost anonimnih prijava i ne sankioniranja laznih dojava! Prosla sam kalvariju s djetetom u zadnje 2 godine i imala tesku operaciju krajem 5. mj, mislim .....zaista ovo nije trebalo.
  2. Da, sumnjamo, samo jedna osoba je imala uvid u neke podatke, a trenutno vrlo ogorcena prekidom emotivne veze. Sad se doslovce izivljava nad nama na ovaj nacin, cak je i bivsi suprug dobio slican email na poslu tj. upucen njegovim nadredenima. Steta i sramota su velike, iako je sve potpuno neosnovano. Stoga sam zgrozena s cinjenicom da svaki ludjak moze anonimno u besvijest prijavljivati nekog, bez sankcije.
  3. Hvala na odgovoru! Malo je cudno da svatko svakog moze x puta prijavljivati i maltretirati iz objesti i pri tome ne biti sankcioniran!? Sto se dogadja ako podnesem privatnu tuzbu protiv ,dakle, NN osobe? Ili ako NN prijavim policiji..? Da li to itko zna? Hvala puno! Lp
  4. Pozdrav! Molim za hitan odgovor, imam isti problem, sa anonimnom prijavom i vrlo teskim optuzbama, za koje je utvrdjeno da su lazne,a stigle su na ravnateljstvo CZSS u emai-u. Trazila sam od pravnika pismenim putem,kao ZAHTJEV, uvidu taj email, no USMENO sam odbijena! Zelim doci do tog emaila i tuziti osobu za tesku klevetu i sramocenje. Kako da to odradim?? Hvala Vam puno!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija