Jump to content

Ikokorovic94

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Imam sve to i izrađen je elaborat, i predan 20.11. al do dana današnjeg nemam nikakvog odgovora od njih, pa mi je geodet rekao da ako mi se žuri napišem požurnicu i dao mi klasifikacijski broj.Samo me zanimalo da li postoji obrazac (predložak) za tu požurnicu ili ne.
  2. Pozdrav, Trebao bih napisati požurnicu za parcelaciju zemljišta pa me zanima da li postoji neki određeni obrazac i ako ne postoji kako bih onda to napisao? Hvala puno.
  3. Spitfire , imam još jedno pitanje u vezi ovoga. Pronašao sam preko ove stranice prostor koji me zanima i ispalo je da je vlasnik prostora Republika Hrvatska pa me zanima ako mozda znas kojem ministarstvu,ustanovi ili kome se obratit u vezi toga? Hvala ti jos jednom.
  4. Pozdrav, Zanima me kako mogu doći do vlasnika nekih poslovnih objekata koji su trenutno prazni a mene zanimaju za otvaranje ugostiteljskog objekta, naime znam samo adresu al ne znam u koju nadleznu ustanovu mogu otići i provjeriti ostale podatke o vlasniku? Hvala puno na pomoći.
  5. Pozdrav, treba mi pomoć od nekog ko se u ovo kuži. Naime, u procesu sam parcelacije gdje ja odvajam svojih 750m2 od parcele 3000m2 gdje su uz mene jos dva suvlasnika. Geodet je odradio prvi dio posla, i sad je na redu kako mi je rekao da mu donesem kopije osobnih svih suvlasnika i dao mi papire koje suvlasnici moraju potpisat da se slazu sa mojim iskolcenjem parcele. Tu nastaje problem, naime jedan suvlasnik zivi u mom gradu i s njim je sve dogovoreno i dobio sam kopiju osobne al je problem u drugom suvlasniku koji zivi u Bosni i danas sam saznao da je odjavio svoje prebivaliste iz Hrvatske i da vise nema nasu osobnu. Sad me zanima ako se njemu ti papiri za potpisivanje sluzbeno posalju na onu adresu koja je u vlasnickom listu upisana i koja mu je bila prije na osobnoj sta ja mogu ocekivati, da li je moguce da se parcelacija nastavi,tj. da se elaborat prihvati?
  6. Pozdrav, Da li bi mi netko moga pomoci oko pisanja prijedloga za promjenu adrese/prebivalista u zemljisnoj knjizi jer neznam kako treba izgledati taj prijedlog? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija