Jump to content

nadja

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nadja objavio

  1. Neznam samo šta ta gospođa sa svime time radi u braku, ja da imam pola toga već bi davno spasila sebe i djecu, jer, mislim da ako ja npr.želim trpit takvo nešto i to rješavat samo povremenim prijavama, MOJA DJECA TO NEMORAJU I NESMIJU. Ja se kao majka osjećam dužnom da bez obzira što uistinu nemam baš nikog od rodbine i nikog tko bi mi osim (općine i socijalne službe) mogao pomoć da se maknemo iz ove situacije, na bilo koji način moram spasit djecu, a tek onda sebe. Udruga TIĆ u Rijeci 051/215670 pomaže besplatnim savjetima roditeljima i djeci po pitanju socijalnih pitanja. BORIMO SE ZA SVOJU DJECU ONA SU PREMALA DA BI TO MOGLA SAMA.
  2. Puno Vam hvala, zadnjom rečenicom (neka njima pjeva) ste mi razvedrili ovaj današnji tmurni dan. Nisam navela u prvoj poruci da su mi obadvoje djece bolesni (kći 13 god). je transplantirana koštana srž od mlađeg brata (8 god.)donora, jer je imala Leukemiju, a isti taj mlađi brat ima PTSP koji je doživio u bolnici nakon nestručne obrade, te isto tako ima od rođenja neuro lingvističke slabosti) D Vam uopće ni ne pričam što sam sve prošla od doktora i učitelja te svega ostalog SAMA, bez podrške supruga i financiranja svega toga. Živimo u malom mjestu i nema posla, a radim po sezoni, jer uz muža kojeg imam i potrebe moje djece je sve ostalo nemoguće. Sada kada želim razvod, da ja i moja djeca napokon malo živimo zanima me dali imam pravo na besplatnog odvjetnika, ako ne kako bi trebala glasit tužba za razvod braka koju ću osobno predat na sud. Srdačan pozdrav i još jednom puno hvala na pomoći i zadnjoj rečenici pogotovo
  3. Prije više od mjesec dana razgovarala sam sa suprogom koji je alkoholičar, ne radi i kocka, da želim razvod. Imam dvoje malodobne djece o kojima se sama brinem i ja takodjer ne radim nego živimo od socijalne pomoći. Da bi on prije tjedan dana doveo društvo u kuću i probudio i mene i djecu, te u vidno alkoholiziranom stanju počeo me psihički zlostavljat, puštat glasno muziku i sve je to bilo poslije ponoći. Kada sam ih pokušala upozorit da prestanu počeo je i razbijati po kući čemu su i djeca bila prisutne. Pa sam ja pozvala policiju, da bi se društvo razišlo, a policija jedino šta je napravila je bila da su ga alkotestirali (1,41 promlia alkohola), saslušali nas i njega umirili. Sada sam čula da ćemo oboje dobit prekršajnu prijavu i novčanu kaznu i suprug i ja. Pa bi Vas pitala, dali je to moguće i šta da radim ako do toga dođe? Dali to ide pod obiteljsko nasilje ili samo remećenje javnog reda i mira?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija