Jump to content

Andelika

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Andelika objavio

  1. Kako se ponasati s obzirom da nikakvo rjesenje nismo dobili u roku kojemu smo morali?Eventualno poduzimat neke radnje ili jednostavno cekati?
  2. Da znam, zato i pitan. Nista nismo dobili pa me zato i brine. U svakom slucaju,hvala na pomoci,koristilo mi je i javin ishod kad ga saznam.
  3. Puno hvala na pomoci,i jos pitanje jeli znate ista o davanju informacija DO o slucaju putem telefona? I u slucaju da su odbacili optuzni prijedlog ne bi li svejedno trebali dobiti rjesenje ili bilo kakvu obavijest o tome?
  4. Koristim priliku da pitam što se tiče kaznenog postupka kojeg sam navela, naime istraga je pokrenuta i završena te smo od državnog odvjetništva dobili obavijest da od dana završetka istrage državni odvjetnik odlučuje hoće li podignuti optužni prijedlog ili odbaciti prijavu u roku od dva tjedna. Od toga je prošlo više od dva mjeseca, što se sad može očekivati s obziron na vrijeme koje je prošlo od toga i ostale okolnosti? Ažurirano *ispravak - podignuti optužnicu ili odbaciti optužni prijedlog
  5. Uh,stvar je ozbiljna. Kazneni djelo teške krađe u stjecaju i kazneno djelo krađe ili provale(nisam sad sigurno pod kojim se tocno kaznenim djelom vodi) u cemu smo skupa sudjelovali.
  6. Ima jedan prekršaj i kazneni postupak u tijeku, ali je nevezano uz promet. Hoće li to također igrati ulogu?
  7. Ispricavam se ako sam fulala forum.
  8. Poštovani, u šestom mjesecu ove godine dečko (22) i ja (20) smo imali prometnu nesreću. Proklizali smo i pri tom sam slomila ključnu kost. Sami smo otišli do hitne pomoći te kad je stigla policija momak je napuhao 0,43 promila alkohola. Danas sam dobila poziv oštečeniku kao svjedoku prometne nesreće u kaznenom postupku protiv xy osobe. Što se može ocekivati od svega jer piše da se takva djela kažnjavaju zatvorom iako je počinjeno iz nehaja, a glavni uzrok je bila neosvjetljena i klizava cesta (također su u odma do ceste bili radovi i nigdje nije bilo nikakvog znaka), iako je dečko popio dvi pive što priznaje,naravno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija