Jump to content

Denis133

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Super,nije bas zgodno sad ostat pred Blagdane bez vozacke,znam da nece proc zalba nema sanse,ali bar da se dobije na vremenu
  2. Drot13,hocu li imati pravo zalbe na odluku prekrasjnog sudca
  3. Nikakve,od prve sam cak i osloboden, a na ovu drugu sam se isto zalio i jos nista nije doslo. Imam 3 boda samo mislim.
  4. Hvala puno na odgovorima,imam jos jedno pitanje.jel moguce da dobijem nekakvu drukciju kaznu tipa trajno oduzimanje vozacke il ponovno polaganje.
  5. Da,pise "protiv njega podnijeti optuzni prijedlog,buduci da je svojim ponasanjem ostvario obiljezja navedenog prekrsaja". Mozes li mi pojasnit malo sta znaci optuzni prijedlog,znaci sada cu ici kod prekrasjnog sudca ili? U kojem smislu veca kazna,vise mjeseci oduzimanja vozacke ili veca novcana kazna ili oboje? Hvala puno na odgovoru.
  6. Nisam uopce isao na sud osim kada sam nosio zalbu, obje zastitne mjere sam dobio putem poste kao i obavijest da mi je prigovor prihvacen. Tako je,clanka 109.a stavka 1. Prekrasajnog zakona.
  7. Pozdrav,situacija je ovakva,prije cca. 2 mjeseca sam bio na testu na droge(krv,urin) treci put. Prvi put mi je izrecena kazna 2 tisuce kn i zastitna mjera 4 mj vozacka na koju sam se zalio i osloden sam kompletne kazne.drugi put cca 4 tisuce + kn kazna i zastitna mjera 6 mjeseci na koju sam se takoder zalio i trenutno je u procesu. Naime policija mi je osobno donijela obavijest pocinitelju prekrsaja(trecu)da potpisem i policajac mi kaze da cu ici na sud. Naime nije mi jasno sta je s tim mislio posto sam svaki put presudu dobio doma postom na adresu. Pa bi vas htio pitati za neki savjet ili informaciju,jel to mozda bila njegova greska ili je moguce da dobijem poziv za sud.hvala i da naglasim sva tri puta sam bio pozitivan na THC. Hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija