Jump to content

MARKO99

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ahh htio sam se maknuti od njih, ali ovo da sam ja ubrzavao autom i da su oni davali svjetlosne/zvucne signale je stvarno laz, a i kada sam htio uzeti osobnu iz auta rekli su da netreba da bi na kraju napisali da ju nisam imao kraj sebe . I sada mene na kraju zanima jel mogu ja kako dokazati da nisam bjezao autom?
  2. Ali kvaka je bas u tome sto su oni napisali zvucnim i svjetlosnim signalima, kojih stvarno nije bilo. Njima je vjerojatno bilo sumnjivo to sto skrecem na parking skole u kasnim satima, a kao sto sam napisao oni su ostali na glavnoj cesti sve dok ja nisam istrcao iz auta. Auto glasi na moju mamu, a prometnih prekrsaja nemam (zavrsio srednju strukovnu vozac motornog vozila) i pocetkom 2017. bi trebao pocet radit taj posao.
  3. Znaci ovdje pise da sam ja ubrzavao vozilom sto nije istina, ja kada sam ih vidio iza sebe skrenuo sam na parking skole i ugasio auto, a oni su ostali na glavnoj cesti. Tek kada sam ja istrcao iz auta oni su skrenuli na parking skole te je jedan od njih poceo trcat za menom i tu se navodi da sam se oglusio na zapovijedi a nisam ih ni mogao cut jer je on bio daleko iza mene. Ja sam se sakrio jedno kilometar i pol od auta u gustu travu i tek me tamo pronasao. Te kada me pronasao u travi poceo me udarat ( ja sam bio na zemlji) i prijetiti da ce mi j**** mater i sve u tom stilu, a smirio se tek kada sam mu rekao da sam maloljetan. A za to vrijeme njegov drugi kolega doslovno kopa po svim stvarima koje je pronasao u autu. Nakon sto smo se vratili do auta ( i mog i njihovog) zakljucavam svoj i krecemo prema pp dok ja za to vrijeme pusem alkotest u autu (zasto nigdje nije navedeno da sam bio negativan na isti?? ) u "buksi" cekam da obavijeste moje roditelje i potpisujem obavijet o pocinjenom dijelu
  4. Pozdrav. Situacija mi je dosta gadna dosla mi je kazna od 8300 kn i uz kaznu izjava policajca koji me "uhvatio" i da doslovno pod navodnicima uhvatio ! Sve bi ja to nekako progutao da on nije iznio takve lazi u izjavi. 17.11 sam pozvan na sud ako imam kakve prigovore u vezi toga. Pa sad imam pitanje kako dokazati da sam puhao alkotest uz moju napomenu da sam maloljetan, upotrebu sile bez razloga jer sam lezao na podu, prijetnje i vrijeđanje. Ako nekome nije jasna cijela situacija napisat cu cijelu pricu kako je sve pocelo i slikat cu njegovu izjavu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija