Jump to content

tuznipogrebnik

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tuznipogrebnik objavio

  1. pa ja bi samo odbijo odg. na pitanja koja njega terete da ne ugrozim/i sramotim sevbe.. i sta mene boli k sta je njima sramota?? uoatalom, ja sluzbeno nisam davo nikakav iskaz,i nemam sta zanjekat.. i kako se moze meni pripisat iskaz koji nije potpisan?
  2. mislio sam se pozvat na onaj dio gdje sve sto moze mene teretiti ili izvrgnut javnoj sramoti mofu odbit odg... E pa za mene je sve vezano uz taj slucaj posto jer rijec o drogi Javna sramota... I sta ako ja sve zanjecem?? jer kolko znam nitko znaci ni on ni ja nismo nikakve izjave potpisivali...
  3. Postovanje, prijatelj je nedavno uhapsen jer je u podrumu njegovog punca nadjena oprema za uzgoj marihuane i par osusenih grana, ka sam sutradan priveden na inf. razgovor pod sumnjom za isto kazneno djelo,te sam u razgovoru s njima i na njihovo poticanje izjavio da mi je kolega u par navrata dao marihuanu za koju sam mu ja nakon par dana dao odredjenu sumu novaca jer sam se osjecao duznim s obzirom na kol. poklonjenje mar.. Ja sam pusten kuc bez potpisivanja ikakve izjave... Nekidan me docekao poziv od drz odvjetnistva koji ja nisam preuzeo.. znaci osto je u posti.. Posto ja smatram da mi je cjelim postupkom nanesena sramota i steta mom ugledu te uopce ne zelim svjedocit ni za obranu ni za optuzbu,kakve su moje pravne opcije?? On i cura su navodno isto dali izjave nepotpisane gdje sami sebe terete i za uzgoj i za dilanje..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija