Jump to content

tuznipogrebnik

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je tuznipogrebnik objavio

  1. Dakle, kao što legislativa na koju je Drot uputio kaže - svjedočenje je obveza, osim ako imate zakonom opravdani razlog da uskratite iskaz. Ako ga nemate, a inatiti ćete se, niti ćete time bogznašto pomoći prijatelju (pogotovo jer ispada da je priznao djelo) niti sebi, a još će vas se opaliti par puta po džepu.

     

    Pa razmislite isplati li vam se to.

     

    mislio sam se pozvat na onaj dio gdje sve sto moze mene teretiti ili izvrgnut javnoj sramoti mofu odbit odg... E pa za mene je sve vezano uz taj slucaj posto jer rijec o drogi Javna sramota... I sta ako ja sve zanjecem?? jer kolko znam nitko znaci ni on ni ja nismo nikakve izjave potpisivali...

  2. Postovanje, prijatelj je nedavno uhapsen jer je u podrumu njegovog punca nadjena oprema za uzgoj marihuane i par osusenih grana, ka sam sutradan priveden na inf. razgovor pod sumnjom za isto kazneno djelo,te sam u razgovoru s njima i na njihovo poticanje izjavio da mi je kolega u par navrata dao marihuanu za koju sam mu ja nakon par dana dao odredjenu sumu novaca jer sam se osjecao duznim s obzirom na kol. poklonjenje mar.. Ja sam pusten kuc bez potpisivanja ikakve izjave... Nekidan me docekao poziv od drz odvjetnistva koji ja nisam preuzeo.. znaci osto je u posti.. Posto ja smatram da mi je cjelim postupkom nanesena sramota i steta mom ugledu te uopce ne zelim svjedocit ni za obranu ni za optuzbu,kakve su moje pravne opcije?? On i cura su navodno isto dali izjave nepotpisane gdje sami sebe terete i za uzgoj i za dilanje..

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija