Jump to content

Ronald1972

Korisnik
  • Broj objava

    23
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Evo nakon 2008. opet problemi s istom temom. Supruga mi radi u zdravstvu. Zaposlena ja stalno. Trenutno je na porodiljnom. Da li ima pravo na dar za djecu? Tvrde joj da nema jer je na porodiljnom? Kako ako pravo na isplatu imaju svi zaposleni? Molim savjet i odgovor. Hvala.
  2. mene isto to zanima... koiko treba otkada predaš sve u finu do isplate ako je sve u redu i ovršenik ima novac na računu?
  3. evo bas mi je poslao uplatnicu ovršnog postupka za navedeni iznos....
  4. Čuo sam se s odvjetnikom. On je to odnio isto na FINA-u. Ne znam zasto sam skuzio da on nekam drugdje nosi? Vjerojatno jer mi je to tako prezentirao dok sam rekao da bi ja to odnio. Sad ce mi to naplatit bar 1250kn. Moze li to? Posto ne ide prek suda?!
  5. znate li možda koliko traje to od ovršnog prijedloga do isplate? ako ide preko suda? potvrdu s porezne o davanjima i neto iznosu sam izvadio.
  6. Što ako ništa ne glasi na njega? Ako je recimo prebacio na suprugu? Da li se moze preko toga naplatit? Smatra li se to zajednicka imovina pa.... ?
  7. Što ako se ne uspijem naplatiti putem ovrhe? Naime prošlo je tri godine od rješenja o ovrsi. Dužnik nema nikakav otvoren račun i izbjegava plačanje. Radi se o presudi za naknadu štete. Što raditi dalje? Ima li kakva zastara do koje se mogu naplatiti? Hvala!
  8. Sad ko je tu blesav?! Ja sam htio da ide direkt prek fine. On je rekao koliko sam skuzio da ide prek suda s ovrsnim prijedlogom. Da li sam ja krivo razumio ili kaj?
  9. Zašto odbijen ako smijem pitat? Kolko sam skuzio isto na kraju ide preko fine.
  10. ne znam,,, ja sam htio da idem prek fine i on mi je rekao da nema sanse da prije bude gotovo... dobavio sam potvrdu sa porezne o davanjima , dakle neto iznosu. reko mi je da ce trebat cekat 2 mj. a lova bi trebala na moj račun jer vise ne sjeda na njegov po novom. sad me zanima samo dal i ce ovo zaista tako dugo trajat posto sam vec ishodovao i ovo sa porezne? kolko sam skuzio on to nesto preko sudske ovrhe radi... sad zasto tako ako je preko fine direkt brze? kuzim da on oce uzet jos za sastavljanje ovrhe.. al ipak...
  11. Ima novaca na računu.Za koliko dugo se ovo ceka? Hocu li puno duze cekat putem ovrhe kod odvjetnika? koja je procedura?
  12. Da li novčana sredstva temeljem pravomočne i ovršne presude dobijem prije ako predam zahtjev za direktnu naplatu potraživanja u FINI ili preko ovrhe koje sastavlja advokat? Ako je moguće da mi odgovorite i u kojem roku bih mogao dobiti sredstva? Radi se o presudi protiv poslodavca zbog neisplačenog dohotka koja je pravomoćna od 17.06. a ovršna od 29.07.2015. godine. Original sam sa spomenutim klauzulama predao odvjetniku 27.8.2015.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija