Jump to content

Nezauzeto ime

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Nezauzeto ime objavio

  1. Poštovani, prijatelj je zaustavljen u prometu u noći bez upaljenih svjetala i pod utjecajem alkohola (2,05 promila). Unazad 5 godina nema evidentiran nikakav prekršaj. PP je u prekršajnom nalogu predložila kaznu od 3500 kn i zabranu upravljanja 6 mjeseci,a sutkinja je odredila istih 3500 kn i smanjila zabranu na 3 mjeseca. Pošto mu je vozačka dozvola neophodna za posao mislite li da postoji mogućnost ukidanja zabrane nakon žalbe?

  2. Dobar dan! 

    Prije mjesec i pol dana evidentirana sam u vožnji autocestom u suprotnom pravcu s 2.09 promila. Srećom, nije došlo do nikakve nezgode. Danas mi je uručen poziv za Sud i optužni prijedlog: 4700 kn + 6 mjeseci vozačka dozvola. Nemam namjeru žaliti se, ali mi nije jasno zbog čega je u optužnom prijedlogu navedena samo alkoholiziranost. Pa sam zaključila da ću za suprotan smjer dobiti posebnu prijavu. Ili? 

  3. Poštovani, već sam bila tražila savjet od Vas i pomogli ste mi i veoma sam zahvalna na tome. Ovim putem Vam se javljam jer znam za jedan "slučaj" te Vas opet molim za pomoć. Naime, radi se o tome da jedan brak nije funkcionirao te je žena na svoju ruku odselila u drugu državu sa njihovo 3 djece. Prethodno nisu poduzete mjere za sudsko okončavanje braka. Ženinom dobrom voljom djeca su došla na određeno vrijeme u posjet ocu u RH i prilikom susreta je najstarije dijete( koje je starije od 12 godina) izjavilo da želi ostati s ocem u RH. Na tu djetetovu odluku žena je došla u RH i odvela dijete u drugu državu bez kontaktiranja oca. Molim Vas možete li mi reći koje prve korake da poduzme otac glede tog slučaja? On bi,naravno, htio da djeca budu dodijeljena njemu na skrbništvo

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija