Jump to content

Hunter001

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, taj dio o pismenom upozorenju sam preskočila. Danas ga sastavljam i saljem. Iako imam brdo poruka na mobitelu gdje ga molim da mi se javi. Na porukama wacapa i vibera jasno vidim da ih je procitao. Mozda najbolje da posaljem s povratnicom da budem uvjerena da mu je isporuceno. Vama puno hvala na pomoci.
  2. Hvala Vam na odgovoru. Do sada sam prosla sve faze uvjeravanja ,obecavanja, molenja . Do sada se bar javljao pa makar i slusala lazi. Prijetila nisam jer jednostavno nisam takav tip. Ostaje mi jos da ga prijavim na policiju....pa sto bude.
  3. Hunter001

    Prijevara

    Postovani Prije godinu dana sklopljen je ugovor o prodaji robe, točnije izrada i montaža kovane ograde. Ugovor je potpisan od obe strane i dala sam avans u iznosu od 15,000.00 što je također navedeno u ugovoru. Prodavatelj se obvezao da će robu isporučiti u roku od 45 radnih dana. Ogradu još nisam dobila. Do prije 3 tjedna, odgovarao je na moje pozive i obećavao da će isporučiti ogradu. Svaki put je imao pripremljeni drugačiju priču (ograda je na kovanju, bojanju...). Tri tjedna već ne želi odgovoriti na moje pozive i poruke. Molim Vas, što da radim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija