Jump to content

Vedra

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.cunterview.net
  1. Imam jedno pitanje: suprug je zaposlen u privatnoj tvrtci (bave se knjigovodstvom, dostavljač je, nebitno ustvari) od 1.travnja 2007. g., ima ugovor na neodređeno, međutim, nije dobio dosad niti jednu plaću. Na pitanja zašto plaća kasni, rečeno mu je da će ga isplatiti kada na račun firme sjedne poticaj, jer oni zasad novaca nemaju, no to se do dana današnjega nije dogodilo (prijavljen je na 2.300,00 kuna). Trenutno je na bolovanju i dobiva 1.086,00 kn, dakle, nije niti taj iznos u redu (trebao bi dobivati 70% od plaće). Molim savjet pravnika kako postupiti da bi dobio zaostala primanja. Još nešto, ja sam pitala na burzi vezano za slučaj, i gospođa mi je rekla da on u cijeloj situaciji nije žrtva jer je pristao na nezakoniti ugovor o radu!? pa, kao da ne zna u kakvoj državi živimo!!
  2. moram priznati da ste fakat utješili! čim sam pročitala prvi odgovor, pa drugi, laknulo mi je...naime, ja sam već počela pisati članak o tome koji ću poslati na rtl.hr (vijesti), u 24 sata - oni će objaviti, ma, poslat ću i Jutarnjem listu...istina, nemam baš para za odvjetnika, ali on smatra da se isplati tužiti ih ako će ustrajati, jer nemaju osnove niti dokaza o potrošnji...a bili su uistinu bezobrazni! svima hvala još jednom i ugodna nedjelja!
  3. zaboravih spomenuti kako je moj prigovor u VIP-u itekako evidentiran, no oni su ga naknadno izbrisali. koje li ironije da reklama za VIP VMC karticu glasi upravo: Kartica koja guta sve! Nije meni nitko iz Slovenije "ulovio signal", već je VIp taj koji krade impulse svojim korisnicima!, što mi je potvrdio od prijateljice prijatelj koji radi u VIP-u. još sam htjela reći da mi je jednom prilikom agentica preko telefona rekla da "VMC kartica radi i kad nije uključena, kada nije u kompjuteru" - citat! kakvi to ljudi rade na help liniji onda? debili... cijeli sam taj slučaj dala odvjetniku, koji uživa...
  4. Prije nekoliko mjeseci kupila sam VMC karticu u VIP-u od 1 GB-a; greška života! nakon samo 4 dana korištenja (na kartici je vidljiva optimalna potrošnja koja je poslije 4 dana iznosila 500-injak MB-a) nazvali su me iz VIP-a da sam prekoračila potrošnju i da ako želim nastaviti koristiti karticu platim 8GB-a!!!, iznos - 2400kn! Da ne duljim: natezali smo se preko mailova i telefonski, s time da sam ja svoj laptop nosila kod njih na provjeru i pokazalo se da sam ja u pravu, da bi zatim iz VIP-a javili kako sam ih posjetila u pogrešan dan: bila je subota ujutro! i naručili su me da dođem!, te da je kao tehničar radio student, htejli su reći da nije baš kompetentan?? Okej, poslije 2 tjedan stiže pismo neke glavešine kako moj dolazak u VIP s laptopom "nažalost nije evidentiran, ne postoji nikakav dokaz da sam tamo bila!"; nisam reagirala da bi nakon nekoliko dana bez ikakve specifikacije stigao račun na 5.000kn, otkud? par dana poslije toga dolazi od INKASO SERVISA račun na 8.000kn, također bez specifikacije. toliko sam poludjela da im neću ni lipe platiti, kako mogu tako varati ljude?? ovo u stvari nije pitanje, već upozorenje da ne kupujete VMC-karticu. ni pod razno! kada nazovete tehničku podršku nitko nema pojma o čemu pričate pa vas spajaju s drugim tehničarima koji vas uvjeravaju da ste budala, da ste slali filmiće mailom od kojih 2 GB-a, da vam je signal kartice ulovio netko iz Slovenije i slična sranja - to mi je najjače!.... poprilično se živciram kada o tome pišem.... Uživajte!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija