Jump to content

abla

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Bez obzira na incident policije da li imam pravo uzeti svoj bojler?
  2. Kuća ima više suvlasnika. U istoj ja ne živim. Želim prodati bojler trećoj osobi da ga ona skine i odnese. Mogu ponuditi i bratu da ga otkupi ali sumnjam da bi to napravio. Cijena bojlera je preko 15.000 kn. I da kuća ima tri stana i nije etažirana.
  3. Molim Vas za odgovor. Prije nekoliko godina kupila sam majci bojler. Majka je starijem bratu prepustila stan (u kući) i preselila se u drugi koji smo joj isto uredili. S obzirom da sam trenutno bez novaca a majci smo morali kupiti još jedan bojler za novi stan, imam li prava prodati isti (s kojim se trenutno koristi stariji brat). Bojler se nalazi u zajedničkim prostorijama. Za isti imam račun i dokaz da sam ga platila. Hvala.
  4. Pozdrav, situacija je slijedeća. Kuća sa tri stana (nije etažirana) sa više suvlasnika. Majka (jedan od suvlasnika) prebacila je priključak od struje na jednog od sinova (isto suvlasnik kuće). Isti sin ne plaća struju i ne dozvoljava drugim suvlasnicima/korisnicima kuće da odvoje struju. Pitanje je imaju li ostali suvlasnici / korisnici kuće pravo da je priključak podjeli i odvoji? Ako da, na koji način to mogu učiniti? Priključak struje je neograničen. Ažurirano
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija