Jump to content

Spellman

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sada sam ponovno išla gledat u spise i dopise od suda. Ugl, zadnje što sam dobila je rješenje od suda da se optužnica potvrđuje te u drugom djelu piše da je odvjetnica pisala odgovor na optužnicu. Te da je preuranjeno razmatrati predloženu sankciju na način na koji se obrana očitovala. Što sada dalje očekivat? Ako se javim i sudu i odvjetnici (to sam mislila svakako), mogu li mi zabraniti odlazak? Ili ne bi trebalo biti problema?
  2. S obzirom da bi bila preko ocena, a u slučaju poziva na sud....što bi u toj situaciji bilo? naravno, svakako bi obavijestila odvjetnicu da idem na rad na godinu dana. i ne mislim ju mijenjati/otkazivati. nisam saslušana na sudu. davala sam iskaz u pp. da li je to bitno? potvrdu o nekažnjavanju u vukovarskoj sam dobila bez problema.
  3. Pozdrav! Trebam savjet, mišljenje, pomoć... Prije određenog vremena bila sam u situaciji prometne nesreće okarakterizirane s težim ozljedama, ja sam vozila. Sud je počeo te je u tijeku. Odvjetnica je tražila rad za opće dobro. Zanima me, da lii bi imalaa kakve poteškoće pri odlasku na radu inozemstvo (preko oceana) na godinu danaa?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija