Jump to content

LanaL

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dogovor s bankom je da su spremni na otpis dugovanja, otpisali bi 65, tako da mi ostaje još 55.000 kn duga za kuću. Vlasniku moramo dati 30.000 kn. Znači ja "preuzimam dugovanje" i još njemu dam 30.000kn. Kako sad sastaviti ugovor? ima netko savjet?
  2. Hipotekom Dugovanje na kući je oko 111.000 kn, poslala sam im dopis da sam spremna platiti 40.000kn. danas su me zvali, da oni traže 60.000kn, u srijedu će mi se javiti da li im odgovara moja ponuda.
  3. Pozdrav svima, u procesu smo kupnje kuće koja na sebi ima teret (hipotekarni kredit) u banci. Zanima me kako sastaviti ugovor s obzirom da ćemo preuzeti dugovanje, s tim da će nam banka kod koje je dugovanje otpisati jedan dio kredita u moju korist.
  4. Imam pitanje, nova sam ovdje i ne znam gdje i kome se obraititi. naime, tata ima dug star više od tri godine a radi se o dugu za komunalije. Više od tri godine nije platio komunalije Općini. Da li on ima pravo napisati nekakav dopis u općinu, da mu taj dug otpišu, te da poćne plaćati redovno od 1.1.2017.godine? Ovrhu nije pokrenuta. Hvala na pomoći!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija