Jump to content

cartman

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, platio sam u postaji u roku od 3 dana...2/3 kazne a to je bilo, sad vise nisam ni siguran, 700 ili 900 kn. Uglavnom, mene najvise zanima da li ce sutkinja znati za to da znam kako cu se postaviti.
  2. znaci sudac uopce nece znati da mi ovo nije jedini prekrsaj u prometu?
  3. Hvala Znaci uzeo ili ne, sud ce imati uvid u drugi prekrsaj...tj kaznu?
  4. Hvala Nisam nego nekoliko dana nakon u policijskoj stanici.
  5. Poštovanje, u 12. mjesecu 2015 godine zaustavljen sam sa 1,06 promila alkohola u krvi, te nakon pisanja prigovora i svega imam poziv na sud za nekoliko dana. U 6. mjesecu 2016 godine pocinio sam isti prekrsaj, sa 0,6 promila alkohola u krvi...s tim da sam isti odmah platio 900 kn i tako kažnjen prvi put u zivotu. Da li to ce svakako biti otegotna okolnost za moj prvi put u suđenju koje me ceka...tj. da li ce sudac imati evidenciju u moj drugi prekrsaj?
  6. Poštovanje, u 12. mjesecu 2015 godine zaustavljen sam sa 1,06 promila alkohola u krvi, te nakon pisanja prigovora i svega imam poziv na sud za nekoliko dana. U 6. mjesecu 2016 godine pocinio sam isti prekrsaj, sa 0,6 promila alkohola u krvi...s tim da sam isti odmah platio 900 kn i tako kažnjen prvi put u zivotu. Da li to ce svakako biti otegotna okolnost za moj prvi put u suđenju koje me ceka...tj. da li ce sudac imati evidenciju u moj drugi prekrsaj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija