Jump to content

znovi59a

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je znovi59a objavio

  1. Pozdrav, veliko hvala drot13, sivko. Konačno dobio što me slijeduje, nakon godine i 8 mjeseci. Priznao da i najbolji griješe, zabrana upravljanja ukinuta, novčani dio nisam osporavao. I naravno da imam jedno (možda dva) pitanje. Prekršaj napravljen u 03.2016., dobio odluku u 10.2017., a unutra odluka Suda iz 06.2016. Zašto toliko dugo od odluke do dostave? Od kada mi teče 3 godine ? Gdje mogu službeno saznati koliko imam negativnih bodova? pozdrav
  2. Hvala vam, da li je uopće uputno čačkat oko toga gdje je moj spis, požurivat nešto i slično, da ne bi nešto krivo rekao ili napravio, pa da potvrde max oduzimanje vozačke. Ipak se nadam da će ukinuti ili barem smanjiti.
  3. Pozdrav, ima već skoro godinu dana kako sam poslao prigovor na napuhanih 0,68, pri čemu nisam osporavao prekršaj, već tražio smanjenje ili ukidanje zabrane vožnje zbog posla. Zanima me da li obično tako dugo traje postupak, odnosno koliko još moram čekati. Da li se taj postupak može nekako požuriti, jer bi mi odgovaralo da se to riješi što prije. Radi se o Zagrebu. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija