Jump to content

croatia12

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ja razumijem da takvi ljudi dolaze po savjete tu. Ali onda ih neki savjetuju sa "ne salji im nikakve dokumentacije , nemaju te pravo to traziti", to nije dobar savjet jer ako dostavis potvrdu s burze da si nezaposlen, ili potvrdu o visini dohotka, i potvrdu da si na socijali u tom slucaju se drugacije postupa s dugom i duznikom jer vjerovnik tada ima dokumente koji potvrduju ono sto duznik govori i pokusat ce se pronaci zajednicki dogovor o otplati dugovanja.
  2. Jedino rjesenje je platit svoje dugove i pokusat se dogovorit s vjerovnikom(tko god on bio) da ti izade u susret ako si bez posla ili u nekom drugom problemu. Vecina ih hoce. Jedini po meni je ispravni savjet da se sto prije krenu placat dugovanja da se ne gomila zzk, bila ta dugovanja na fini ili ne jer i fina svaki mj uzima proviziju i dug samo raste
  3. Nisam imala nikakvu losu namjeru osim objasnit postupak, i zasto se nesto dogada i da do zastare ne ce doci priznali dug ili ne. Jer takve firme kao eos matrix imaju velike pravne sluzbe i puno odvjetnika koji brinu da svi predmeti budu tuzeni na vrijeme da im nista ne promakne. To je bila poanta svega. Zaboravite na zastare. To se u takvih firmama ne dogada.
  4. Sunčana strana ulice neinformiran si skroz. Ne puni ljudima glavu s glupostima da s javljanjem i pregovaranjem priznaju dug. Oni su svjesi svog dugovanja. Ako malo bolje pročitaš ZOO vidjet ces da je sve legalno i po zakonu. Kako bivsi vjerovnik nije htio trositi svoje vrijeme i resurse na prisilnu naplatu duga obzirom da mu to nije primarna djelatnost, to je dugovanje ugovorom o cesiji ustupio eos matrixu ili nekoj drugoj agenciji za naplatu potrazivanja kojoj to je primarna djelatnost i koja se bavi iskljucivo time tako da pravna sluzba ne bude dopustila zastaru duga, oni ce se pokusat naplatiti na miran nacin dogovorom ali ako nejde duznik ce biti tuzen i nakon toga je rok zastare 10 godina. Sto se tice ove situacije s dinesrom i eos matrixom, radi se o tome da je eos mateix ugovorm o cesiji preuzeo vec utuzeno dugovanje, to dugovanje je na fini ali ceka u redosljedu naplate, za to vrijeme dok na fini stoji u redosljedu naplate i dalje teku zakonske zatezne kamte na glavnicu duga (7,68%godisnje), zato oni nude otplatu dugovanja ovako jer ukoliko se dug podmiri oni predmet povlace s fine.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija