Jump to content

Jeremy

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Jeremy objavio

  1. Hvala puno na pomoci, imaš piće kada se vidimo (y)
  2. Nisam nista dobio do nekidan i u koverti je bilo uplatnice, izjava od policije i presuda od 500kn bez ročišta,nikakav text nema u papirima da moram dolaziti na sud . Pa mi je to malo cudno
  3. Evo napokon sam prije 2 dana dobio kovertu sa suda i na svu moju srecu i sve vase komentare i pomogli ste mi dosta, pa sam zelio da vam i rezultat pokazem Bez ikakvog ročišta i slicnog dobio sam kuci papir sa suda sa izjavom policajaca i sa irecenom kaznom od 500 kn.. tj. 2/3 333,33kn + 110kn sudski troskovi. Ocekivao sam mnogo tezi put ali sam imao srece valjda. Posto sam dobio odmah i uplatnice dali sad ako platim 2/3 od kazne moram predociti kakvu potvrdu na sud ili slicno. U papirima mi je receno da mogu unutar 30 dana platiti 2/3 od kazne.
  4. Znaci nebi sada trebao vise konzumirati neko vrijeme ?
  5. Jos jedno pitanje,ako bude slucajno to ljecenje kako to ide ? Dolazim na neka savjetovanja ili kako vec ?
  6. Hvala puno na detaljnom odgovoru razumijo sam sve Napomenuli su mi u stanici da ce napisati da su me zatekli "samog" i to bez automobila,nego da sam bio na bankomatu i da su me tada kontrolirali.. da mi uopce frendove nece dirati,nisi mu vadili krv iako sam bio vozio a 1h prije toga smo zapalili (laganu). Sve to jer sam priznao da imam i dao im. Zbog toga su mi izasli u susret. Najvjerojatnije ce onda biti taj dio ispisan na optuznici. Za koliko dana odprilike dolazi ta famozna plava koverta na kucna vrata ? Ako ima mozda neki period odprilike ? I zanima me vase misljenje kako mislite da bi mogao proci ?
  7. Kada ste se vec opustili u ovaj razgovor ja bih htio se nadovezati i isto pitati par pitanja u vezi sa ovom temom. 2 policajca (krim) (musko i žensko) su zatekli mene i 2 pijatelja u automobilu u prometu zaustavili nas i trazili dokumente nakon toga su nas zamolili da izadjemo iz auta te ga pretrazili kao i nas ali nisu nista pronasli osim "rizli" (papira). Te su mene posto sam vozio i posto je auto moj (moga oca) trazili dali imamo kakvih stvari koje nebi trebali imati na sta smo mi rekli da nemamo,tada su poceli sa stezanjem obruca i stezanjem mene tako da su mi prijetili da auto ostaje kod njih do Ponedjeljka (to je se sve desilo sinoc oko ponoci- Subota navecer) kako bi doveli psa tragaca da pretrazi automobil. Na to sam ja rekao da automobil nije moj i da nije moguce da ga ostavljam tako jer nam je jako potreban. Nakon toga su mi rekli ovako "Imas drugu soluciju da sada predam ako imam nesto i da ce napisati zapisnik i da cu ici za 15min kuci,predao sam im PVC vrecicu (sa marihuanom) i pošao sa njima do stanice di su pravili zapisnik i na vagu. Imao sam kolicinu 1,13g sa PVC vrecicom i dobio sam ovako 2 papira, jedan je "Temeljem članka 109.a a stavka 1.Prekrsajnog zakona daje se pisana OBAVJEST - (moje ime,prezime,datum rođenja i ostali podaci) nakon toga pise "da se se za počinjeni prekršaj: optužni prijedlog. Na drugom papiru pise ovako "Potvrda o privremenom oduzimanju predmeta" čl. 174 Prekršajnog zakona. dalje je navedeno da su mi oduzeli vrecicu sa cannabis marihuanom ukupne tezine 1,13g. - Mene sada zanima ovako pošto je i meni prvi puta da sam uopce napravio nekakav prekrsaj, znaci prvi puta mi je da me policija zapisuje. Dali ce mi to pomoci ikako da smanjim sto vise tu novcanu kaznu sto cu dobiti ? Nikada nisam bio na sudu ni slicne stvari pa je za mene ovo sve novo i zelim da mi pomognete objasniti sto detaljnije kako sada to sve funkcionira i kako da sta napravim da bi prosao sa sto manjom kaznom. Imam pre veliki strah od toga i ne znam nista oko prava a nebi htio da mi netko to u obitelji sazna. Kolike su kazne ? Dali mi sta pomaze to sto sam prvi puta evidentiran oko smanjenja kazne ? I dali se ikako mogu izvuci sa nekakvom opomenom i sl. Na kraju samog ispitivanja i kada su me prevozili natrag od stanice prema automobilu,pitao sam ih dali oni znaju koliko cu dobiti novcanu kaznu odprilike? Na sto su mi odgvorili da bi trebao dobiti novcanu kaznu izmedju 500-2000kn ili nekakvo grupno savjetovanje o stetnosti iste (koliko sam ih razumio) i jos neke prijedloge. Zanima me dali je ikako moguce da se izvucem bez ikakve kazne ili sa nekom minimalnom ? Kakava su iskustva ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija