Jump to content

marlita

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1.  

    <p>Oprostite na smetnji...ako mozete odgovotiti na pitanje....zatvorio obrt 2006. dosla ovrha 2006. neradim i neposjedujem nista...opomena dosla 2014. i svaki mjesec mi dolaze uplatnice za porezni dug i doprinose...da li se mogu pozvati na apsolutnu zastaru ili je opomena prekinula tijek zastare.</p>

    <p>Lp</p>

    <p>Hvala</p>

     

  2. Suprug mi je 2010.g. dobio ovrhu na FINI putem zadužnice. Kako do danas nije imao nikakvih primanja preko računa, ovrhovoditelj se nije uspio ništa naplatiti. Sada se zaposlio, na FINI još stoji blokada, međutim u međuvremenu je ovrhovoditelj pošao u stečaj i firma se zatvorila i račun ovrhovoditelja je ugašen. Na koji način se sad on može naplatiti od nas? I da li mi možemo tražiti prekid ovrhe zbog nepostojanja firme? Zahvaljujem na odgovoru!
  3. Pođite na poreznu upravu, provjerite tko vam vodi predmet i vidite da li vam je nešto od toga pošlo u zastaru. Naime od 1.1.2017.g. je na snazi novi zakon gdje je apsolutna zastara nakon 6godina. Ovo vam govorim iz svježeg vlastitog iskustva.. nakon nove godine sam pošla da sredim dug i ustanovilo se da je poprilično toga pošlo u zastaru, također obrt zatvoren 2012.g. na ono što vam je ostalo neće vam htjeti otpisati kamate, tako da ćete kamate ako vam nije pošlo u zastaru morati platiti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija