Jump to content

Goran Vukovar

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Goran Vukovar objavio

  1. koliko razumijem, zadnji dokument koji sam dobio od njih je bila opomena pred ovršni postupak, da za 8 dana platim 3000, koji sam ja naravno zanemario. njima nikad nisam niti ću uplatiti kune. sad samo trebam čekati pokretanje Ovršnog postupka (koji oni neće pokrenuti, jer da su imali načina već bi se ovršili i naplatili) te pisati prigovor na taj ovršni postupak u roku od 8 dana (uputa o pr. lijeku). hvala vam na pomoći, zainatio sam se da im ne platim ništa, a tako će i biti. kad bude novosti nadam se da nije problem da vam javim. LP iz Vukovara
  2. Nadam se da nisam napravio kardinalnu grešku, jer sam telefonski priznao dug, ali su me uhvatili na prepad. Što se tiče njihovog budućeg zvanja, ne znam što mi je činiti, kako da se postavim?
  3. Hvala na odgovoru. Nažalost jesam, ali sam prije svakog razgovora i ja njima rekao kako ja njih snimam, napominjem prije početka razgovora da nebi ispalo da ih neovlašteno snimam. Na sto su mi oni nekad čak i poklopili slušalicu. Pismeno nikad nista nisam potpisao niti sta s njima razmjenjivao, jednostavno sam im rekao da neću platiti.
  4. Pozdrav svima. Imam kod FINE zablokiran račun, 2/3 plaće meni 1/3 banci, po potraživanju firme B2 Kapital. To je pravomoćno kod FINE i tu vraćam svoje dugovanje. Moj problem je što firma EOS MATRIX kod koje imam drugi dug od oko 30 000 kn, konstantno šalje Opomene pred ovršni postupak, te stalno zovu dosađuju, iznuđuju.. Na to sam navikao i ja im odbijam išta platiti bez obzira što su mi nudili čak ratu od 50 kn/mjesečno, kao znak moje dobre volje. Ja sam to odbio i rekao im kako će svoje potraživanje naplatiti isključivo kad dođu na red u FINU, ali njima to očito ne odgovara jer dok otplatim 100 000 u FINI, ali njima je to naravno dugo za čekati. Moje pitanje je, EOS matrixu ne plaćam od 2011. jer nisam radio, tek sam prošle godine dobio posao, te se firma B2 Kapital upisala pravomoćno i to mi sad ide preko Fine. Postoji li neka mogućnost zastare, pa su se toliko uzvrtili sa zvanjem ( i prije su, ali sad 3x dnevno), moj odgovor je uvijek isti, ovršit ćete me preko FINE, jer drugog način nemaju. 1/3 plaće ide B Kapitalu, nekretnine nemam, auta nemam!? Lijep pozdrav iz Vukovara i unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija