Jump to content

nesretniroditelji

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovaj nije sin tajkuna, već je sam faca - akademski građanin i takve ispadne da ne treba kažnjavati. Oni su ugledni građani. Jedino pate od "amnezije" pa se ne sječaju kako su vozili i zašto su mi ubili sina.
  2. Slažem se potpuno. Međutim za nas je bilo poražavajuće kada smo saznali da takva osoba koja nam ubije sina ni kriva ni dužna, može dobiti samo uvjetnu kaznu. To jednostavno ne mogu prihvatiti. Imala sam jako dobro i odgovorno djete, a ubila ga je neodgovorna osoba. Borim se za kaznu i zato dižem svoj glas. Dok se ne počne adekvatno kažnjavati nište se neće promijeniti na bolje.
  3. Problem je što se ne primjenjuje niti ono što je sada na snazi. Izgleda da je praksa puno puno manja kazna ili samo uvjetna. To se čak može dogoditi i u našem slučaju. Jako žalosno. Inače podržavamo udrugu i skupljamo potpise aktivno, što netom ide a dio ide i na papirima.
  4. Jel moguće da nitko ništa ne zna o postizanju pravde za nepravedno uništeni ljudski život. Inače danas je dan posvećen i žrtvama u prometu. Među njima je i naš sin (21 godina i 6 mjeseci). Poginuo je na svojoj strani ceste, i do posljednjeg trenutka bio je svjestan onoga koji ide na njega. Svojim tjelom zaštitio je svoju dvojicu kolega koji su bili samo ugruvani, a on je bio vozač i poginuo je.
  5. kako doći do pravedne kazne tko je u prometu usmrtio - našeg sina - vozača. Prešao na njegovu stranu ceste i na mjestu ga usmrtio. Uz sve to na ovom sudu je i registrirani sudski vještak.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija