Jump to content

Seaman

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svim dobrim dušama koje su voljne pomoći. Iako ovo možda i nije dozvoljeno a svakako se radi, nadam se da ću dobiti odgovor. Naime u kompi sa poznanikom bi kupili povlaštene dionice jedne tvrtke na koje poznanik ima pravo jer radi u istoj tvrtki ali nema love za kupovinu.E tu ja uskačem sa lovom, ali postoji period od 8 mj. na koliko će mu dionice biti zamrznute (kao i svim radnicima).Nakon toga i prodaje dionica zaradu dijelimo pola pola. E sada pitanje je na koji način se mogu osigurati da poznanik neče dignuti svu lovu sebi, pošto će dionice glasiti na njega? Nekakav darovni ugovor potpisan sada po kojem če po dobitku dionice darovat meni ili sl.
  2. Seaman

    Garaža

    Hvala lijepo dickan na odgovoru.Prodavatelj je obečao pokušati srediti papire ali kako je to izgleda ravno samoubistvu vjerojatno če ispast varijanta pod 1.
  3. Seaman

    Garaža

    Poštovani, molim savjet dobrih duša na slijedeći problem. Kupio bih pola garaže koja se u zemljišnim knjigama vodi kao jedinstveni objekt cca 30 kvadrata, a prije koju godinu je podjeljena fizički (prezidom) na pola, znaći cca 15+15 kvadrata, tj. na dvije garaže (svaka polovica ima svoja vrata).Jedna polovica je tada prodana a ja bi sada kupio dr. polovicu.Zanima me kakva je, ako je moguča, procedura da se napravi podjela kroz papire, jer prodavatelj je voljan to ućiniti sada,a i kupac jedne polovice ga je isto zahtjevao prije. Veliko hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija