Jump to content

Ivan_cro

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. OK To je u redu prijedlog. No pisati da imam nešto što nemam nije. Isto tako se je ovdje meni ponavljalo da imam pa da napišem. Hvala na inf.
 2. Pa živim, ima adresa ali nema stambenih kvadrata.
 3. Pa živim u neuređenoj kući, dakle nije još dovršena te nema stambeni prostor.
 4. Ne bi se složio, to je gradilište, nema još kvadraturu
 5. Da, ali nije dovršena. Znači u izgradnji je. Dovršiti je ne mogu trenutno.
 6. Mene zanima. ja živim u nedovršenoj kući. Dakle nemam stambeni prostor ni ništa. problem je da je bivši vlasnik upisao kuću u katastar, zbog prodaje no stambenog prostora nema. Osjećam se poniženo ako budem mora napisati koliko kvadrata ima kuća a nema. tko ne vjeruje nek dođe jednu noć prespavati po zimi. ja doslovno mogu umrijet od zime ako bude baš minus 20
 7. Šteta se mjeri od nekoliko desetaka tisuća kuna, što nisam mogao raditi od stresa. Završio sam čak i na bolovanju a posao ne mogu raditi jer radim dosta kompliciran posao a ne mogu se koncentrirati. Narušeno mi je i zdravlje zbog postupka policije prema meni, te dugim čekanjem da se DO udostoji pogledati jasne dokaze, popis poziva, slike, poruke koje su jasno dokazale da nikakvog nasilja nije bilo.
 8. Ima li razlike pokrenem li ga ja sam ili ga pokrene nadležno odvjetništvo?
 9. Kako se već vodi jedan kazneni postupak protiv nje, vjerujem da će dobiti kaznu zatvora. bezuvjetnu
 10. Bivša cura me je lažno prijavila da sam ju silovao. Oslobođen sam svih optužbi zbog jasnih dokaza. Kako ju mogu tužiti za odštetu i klevetu. Bude li dobila uvjetnu kaznu ili kaznu zatvora?
 11. Osigurao sam kuću i ostalo protiv požara, krađe i slično. Dogodila mi se krađa gdje mi je su mi ukradena metalana dvorišna vrata više komada, te metalni dio ograde (metalna sajla). Nestalo je još nekih stvari koje su bile na otvorenom ali to sa suglasan da ih osiguranje ne pokriva. (drvo). Za događaj ima policijski zapisnik. Osiguranje uporno tvrdi da je to krađa stvari na otvorenom. ja se slažem, no tražim odštetu za metalna vrata. U osiguranju navedenom mi je da je osigurana i ograda kao sastavni dio parcele. Isto to se navodi u općim uvjetima osiguranja. prema tome ni jedna
×
×
 • Napravi novi...