Jump to content

Velika Gospa

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ma da,tak je,al to je ono,ako hoces hoces,ako ne nikome nista!! pa potpisali su sigurno,ne radi se o nepoznatoj leasing kuci. Da smo mi dobili auto i da je sve proslo ok,nikome nista,al na zalost nismo. Evo poslala sam sve na HANFU i obavijestila Provjereno. Sad jos razmisljam i o HGK. u svakom slucaju hvala na svim odgovorima. Izvjestit cu o svim novim okolnostima.
  2. predali smo! sve ovo sto ste naveli je u planu,obavljamo jos neke konzultacije,a onda cemo u akciju!! zapisnik o primopredaji je suprug potpisal u leasingu,ne u auto centru. imam jos jedno pitanje. sto s ratom cije dospijece su nam prolongirali do kraja kolovoza? da li bi vi na nasem mjestu platili il ne?
  3. Da,vidla sam, nema frke,meni je spadalo pod kazneno. Isli smo sa kaznenom prijavom pa cemo vidjeti. Na dopis ostrije retorike mislite prema leasingu ili dobavljacu?
  4. Situacija je slijedeca. Potpisan ugovor o financijskom leasingu,placeni troskovi leasinga,dostavljena polica kaska. u dogovoru sa leasing kucom muz odlazi na primopredaju vozila i prije same primopredaje potpisuje zapisnik o primopredaji. dolazi u auto centar i ne zele mu isporuciti vozilo sa razlogom da to vozilo ne kosta toliko koliko je leasing uplatio nego 35000 kn vise. obracamo se leasingu da dobavljac odbija isporuciti vozilo te da primopredaja nije obavljena. molimo leasing da se ukljuci i dogovori mjesto i vrijeme primopredaje vozila,kao sto i pise u opcim uvjetima da je taj dio obvezan dogovoriti nositelj leasinga a leasing nas fino otpili da oni imaju potpisan zapisnik o primopredaji te da sami rijesimo situaciju sa dobavljacem. sto poduzeti? da li dobavljac time sto drzi vozilo u garazi koje je prema ugovoru duzan isporuciti cini kazneno djelo utaje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija