Jump to content

ivo1

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dostavu (prodaju svojih proizvoda) vršio bih i dalje jer imam puno zadovoljnih kupaca i telefonskih upita za izvršenje dostave ali se bojim osobe koja me prijavila jer je posljednji put prilikom dostave slikala kombi i prijetila da će pozvati inspekciju.Gospođa koja nam prijeti ima voćaru dvije ulice dalje i veli da smo joj konkurencija i da ne plaćamo porez. Imamo registrirani OPG ,nismo u sustavu pdv-a ali redovito plačamo sve namete s time i porez. Kako postupiti dalje u tom slučaju?
  2. Osoba me prijavila tržnoj inspekciji koja me zatekla na parkingu u vrijeme dostave,pokazala značku i tražila osobnu iskaznicu,provjerila stanje u kombija i popisala isto.Za mjesec dana je došla kazna da prodajem izvan tržnog prostora.Kazna je bila u iznosu od 6000 kn i oduzimanje imovinske koristi od 900 kn.Na dotični kaznu smo se žalili ali je odbijena.
  3. Poštovani, Imam svoj vlastiti OPG i svoje proizvode prodajem putem Facebook oglasnika. Kupci telefonski i putem poruke naručuju proizvode koje im moramo dostaviti. Prilikom dostave parkiram na parkiralište i dostavljam proizvode. Proizvode vadim iz kombija i nosim na kućni prag(većinom se radi o osobama starije životne dobi). Prilikom dostave se javlja problem što nas jedna osoba konstantno prijavljuje da prodajemo van tržnog prostora, a mi ne prodajemo ne nudimo proizvode već samo dostavljamo ili si kupci sami dođu po proizvode .Na parkingu stojimo cca 1h dok ne završimo sa dostavom. Dostava se vrši jednom tjedno i u određeno vrijeme . Molio bih vas upute što da napravimo da možemo bezbrižno dostaviti naručene proizvode. Radi se o krumpiru i luku na području Zagreba. Unaprijed zahvaljujem na Vašem odgovoru,
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija