Jump to content

Ivanivanivanic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ivanivanivanic objavio

  1. Ma mislio pitati moze li i hoce li joj sud nekakvu novcanu kaznu? Mislim da bi ju to malo zaustavilo.
  2. Gospođa zivi sa sinom u stanu, nije bez nadzora, samo je ona alfa u toj "vezi" pa sin nista ne poduzima. A inace nema u zdravstvenom kartonu nikakvih psihickih dijagnoza. Jednostavno je zločesta. Hvala puno. na savjetima. I imam povoljno stan na prodaju ako nekoga zanima, baba gratis
  3. Kako su mi policajci rekli čini mi se da i to nema smisla. Kazali su mi zadnji put da ce ju 99% sudaca poslati kuci kad je vide, jer ima 80+ godina. Imam li vece sanse ako osiguram stan, pa da prepustim osiguravajucoj kuci da ju prijavljuje ako (kada) opet nesto razbije?
  4. Pozdrav, Može li itko pomoći oko problema sa obiteljski nasiljem/remećenjem javnog reda. Situacija: Obiteljska kuća sa 4 stana, u stanu poviše moga živi gospođa sa sinom koja godinama terorizira ostale sinove i snahe u toj mjeri da je jedan sin prodao stan i odselio se, a drugi (od moje supruge otac) se odselio i ostavio mojoj suprugi taj stan. Ja sam krenuo preuređivati taj stan prije ljeta u nadi da iznamiti/prodati, a gospođa me verbalno zlostavlja skoro svaki put kad dodem dole. Prijeti mi da će mi razbiti automobit, stan i da će mene nožem napasti, sve u svrhu onemogućivanja prodaje nekretnine. Nju su i preije mene prijavljivali policiji, koja bi tu došla, napravila zapisnik i otišli. U nedjelju mi je razbila staklo od verande (nitko nije vidio, nema svjedoka), jedino što ja imam je video snimku od prije 5 dana gdje sam je snimio kako mi prijeti. Postoji li pravni način da ja gospođu "smirim", barem dok ne prodam stan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija