Jump to content

mpavlo63

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zvao sam ih, pitao, ali ih neću moliti za svoje novce. Poslat ću ja prvo novinarima pismo. Ja sad ne mogu do svojih novaca, ne mogu otić iz banke i zatvorit račun, preko trajnih naloga se ne mogu isplatit sredstva npr. za državni mirovinski fond, skidaju mi članarinu za kartice koje ne mogu koristit zato jer sam odbio odgovorit da li sam politički aktivan? Jednoj banci? Mislim da bi to moglo biti zanimljivo novinarima i dobra "reklama" za njih. A napravit ću sve da se pročuje za ovo.
  2. Pa što to ne bi trebalo biti po defaultu? Koji bezobrazluk, ovo je stvarno previše, oni se ne boje nikog. Nema šanse da sad ovo pustim, idem do kraja. Šteta je napravljena, tražit ću da me obeštete.
  3. Evo sad sam zvao službu za korisnike pa bih molio nekog da prokomentira ovo što su mi rekli: Blokirane su mi sve isplate po računima dok ne odgovorim na ta pitanja. Uplate nisu. Stvar postaje apsurdnija time što ja ne mogu zatvoriti račun i podići novce sa računa dok ne odgovorim na ta pitanja. Drugim riječima, Zagrebačka banka mi neda izbor kao ni moje novce ni pod koju cijenu i ucijenjuje me sa tim upitnikom, znači jednostavno se mora odgovoriti. Ja naravno neću niti budem. Da li oni to smiju? Treća stvar, uredno naplaćuju godišnju članarinu 200kn na karticu koju ne mogu koristiti jer je blokirana. Kako to i kako protiv toga? Zahvaljujem!
  4. Evo meni blokirano sve od reda, nemam pristup m-zabi ni ničemu. Slika u prilogu. Znači ne mogu do svojih novaca dok ne odgovorim na pitanja. A ako zatvorim račun onda mi moraju isplatit jer im odgovorit na ta pitanja nikako neću.
  5. Evo i kod mene ista stvar, 30.09.2017 i onda ide blokada na isplatu po svim računima. Isto ZABA Čak sam kad sam bio u banci jednom, pristao na to jer mi je službenica rekla da fale neka pitanja pa dal sam voljan da se to popuni. Pristao sam naravno misleći da su banalna pitanja al kada me je počela ispitivati da li sam politički aktivan, te da li imam zelenu kartu za SAD, pitanja u vezi moga djeteta?!! prekinuo sam odmah. Banke izigravaju policiju i to po nalogu SAD-a, pa kakvo je to vrijeme došlo? Ja nemam veze ni sa kakvim terorizmom isto kao ni sa SAD-om niti sam bio tamo, uglavnom moje podatke ne želim davati ni pod koju cijenu nikome a pogotovo ne za dijete. Ako mi blokiraju račune, lijepo ću otići u banku, prekinuti suradnju s njima i poslat u sve medije, raznim udrugama i osobama koje mogu imati bilo kakav utjecaj na to tako da što veći broj ljudi shvati šta si banke danas dozvoljavaju uz blagoslov države. Ovo je otišlo predaleko.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija