Jump to content

Ally90

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Ally90 objavio

  1. Prije 38 minuta, Matrix je napisao:

    Nemoguće da uz rješenje suda nema prijedloga tražitelja izvršenja

    Ima uredjeni prijedlog za ovrhu na racunu.To je mi je doslo uz rjesenje.Znaci uredjeni prijedlog,a odmah s njim i rjesenje o izvrsenju.Mene samo zanima da li ja imam pravo tj da li imam tu mogucnost da se pozivam na zastaru ili da platim jer treci izbor nemam.

  2. prije 2 sati , Matrix je napisao:

    U rješenju o izvršenju stoji da sud usvaja predloženo izvršenje,glede čega vidite kad je sud zaprimio Eronetov prijedlog za izvršenje i za koji period traže naplatu.

    Zar ja nisam trebala biti obavjestena o tom predlogu izvrsenja?Ja poslije racuna nikad nista vise nisam od njih dobila.Ne pise mi nikakav period naplate samo pise da izvrsenje se odredjuje na novcanim sredstvima izvrsenika i pise broj rwcuna moj i njihov na koji se treba uplatit.Jedino da ti uslikam pa da ti to analiziras.

  3. prije 15 sati , Matrix je napisao:

    Jel imate neki osnov zbog kojeg bi izjavili žalbu

    Jedino da se pozovem na zastaru ukoliko je moguce.Jer pala sam na eronet prevaru i potpisala ugovor 2011. Godine u oktobru kada sam shvatila o cemu se radi isla sam u njihovu poslovnici da to otkazem sve ali to nije bilo moguce aktovirali su mi broj i ja ga uopce nisam koristila niti sam htjela da placam.Sad nakon 6 godina doslo mi je sa suda da ce naplatiti sredstva preko mog racuna na kojem nema nista.

  4. Meni je takodjer danas doslo rjesenje o izvrsenju kao preko mog racuna u banci na koji srecom ako tako mogu reci ne lijeze nista.Ne znam sta da radim imam 8 dana roka za zalbu ali to je samo dobivanje na vremenu.Vjerovatno ce mi doci i do racuna na koji lijeze plata ???

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija