Jump to content

Victoria viki

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Victoria viki objavio

  1. Odeš prijaviš taj izgubljen i uzmi novi, tu ti posle nema ni pečata koliko si boravila koji put a ni tog slova E, reci da ideš u francusku,njemacku ili luxemburg u posjetu kod nekog ne spominji čak švajcarsku , I proći ćeš bez problema, ja sam preko Slovenije prošla više puta a bila 3 mjeseca u EU vratila se u bosnu i nakon nepuna 2 mjeseca opet prošla u EU i evo me još ovamo  i prosla bez problema, A vidiš kako sad Sivko može da daje opširnije odgovore ?

  2. Dobar dan. Interesuje me, dobila sam zabranu na 3 godine takodje zbog prekoračenja ali ne za Shengen već samo Luxembourg jer piše na papiru “ na teritoriji Luxa” ali je zabrana istekla prije mjesec dana da li mogu sad proći granicu a imam taj papir sa sobom?

  3. , selena736 je napisao:

    Znaci uglavnom moze u RH, jer ne mpgu nista vidjeti osim valjanog pasosa. A i kaze da je putovao do MAKEDONIJE JEDNOM KROZ RH I NIKO MU NISTA NA hrvatskoj granici nije rekao. Znaci da je bilo sta rekli bi mu odmah ?

    Zato sto hrvati spavaju kada prelazis granicu ?, oni gledaju u gepek šta imaš a pasoš niko ne konstatuje , zato ja najviše volim tuda prelaziti i Austalijanci isti sistem , jedino su Madjari zeznuti !

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija