Jump to content

marija37

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je marija37 objavio

  1. A što ako nigdje ne radi? Kakav je onda postupak?
  2. Poštovani tek sam sad vidjela odgovor tj pitanje, da dijete se još školuje do kraja ove školske godine.
  3. Poštovani, imam pitanje, da li punoljetno dijete može tužiti oca za neplaćanje alimentacije. Hvala
  4. Poštovani! Ja sam dobila otkaz i sad je situacija sljedeća, poslodavac mi treba isplatiti za prošli 11mj plaću koja je trebala bit 15 u ovom mjesecu, naime u međuvremenu se kod njega desio obiteljski smrtni slučaj i danas je već 20 on još plaću nije isplatio, ne samo meni već i ostalim zaposlenicima koji rade kod njega. Kako dalje? On nit se javlja, nit ništa, nitko ga ne želi ništa pitati jer se boje naravno, ja sam ga pitala nit se javlja nit ništa. Help ?
  5. Evo me opet, borila sam se za svoja prava i dobila otkaz, kao višak, da, znamo kak to ide, evo već dva dana ne radim a još me nije odjavio. Sad neznam kakva je dalje procedura. Naravno na moje mjesto je doveo od prijatelja ženu. Dali on ima određeno vrijeme do kad me mora odjaviti? Hvala
  6. Hvala vam svima puno ste mi pomogli, ispricavam se što sam bila dosadna i imala puno pitanja. Želim vam svako dobro.
  7. Ok, hvala samo me još zanima ta kazna za tih 200kn što je rekao da će mi uzeti jer nisam mogla doći na sastanak u 23 navečer, i prijeti nekim nedefiniranim sankcijama, Jel može on meni dati blokati račun ili skinuti s plaće?
  8. Ugovor na određeno, ali datumi već prošli odavno, znači ugovor do 30.11.2017 spremačica od 6-13 uglavnom tjedno 42sata.
  9. Hvala da, moram u finu E sad imam još jedan problem( to je katastrofa) neznam dali se to smatra pod mobing. Ovako, jedan dan je gospodin šef sazvao sastanak u 23sata navečer, ja sam bila bolesna ali sam radila zbog priča odeš na bolovanje dobiješ otkaz, zvala sam ga dva puta taj dan nije se javio i poslala poruke da imam temperaturu te da nemogu nazociti sastanku, s tim da sam drugi dan došla na posao baš zbog straha od toga da ne prigovara, ali naravno da je on odlučio me kazniti sa 200kn i stalno me traži da mu te novce dam, da napomenem da nigdje ne stoji i ništa nisam potpisala u vezi toga. Imali smo sastanak neki dan i on je mene toliko isprovocirao zbog tih 200kn i rekao ako ne donesem bit će malo teže sankcije. Mene je već strah kad ga vidim da će me opet tražiti tih 200kn. Neznam dali on može meni blokirati račun ili skinuti s plaće? Oprostite na pitanjima. Hvala puno
  10. Eh evo me opet.. ovako neki dan mi je dao ugovor da potpisem gdje piše da radim do 30.11.2017 i da ću dobiti novi ugovor sad krajem prosinca, danas je 1.12. nije mi rekao ništa u vezi da ne moram više dolaziti. Dali se može provjeriti dali sam prijavljena uopće, jer je bio slučaj da je jednu radnicu odjavio A ona to nije znala i radila je još pet dana odjavljena.?
  11. Piše od kad radim ali nema do kada, nema datuma, prijavljena jesam. Jer malo me to buni, ugovor na određeno ali nema do kada.
  12. Postovani! Imam jedno pitanje, naime zaposlila sam se kod jednog privatnika koji mi je dao ugovor o radu na odredjeno vrijeme ali bez datuma. radim kod njega vec vise od godinu dana i bojim ga se ista pitati da nebi bilo nekih problema, zanima me dali to znaci da mi moze dati otkaz kad pozeli kad nema datuma na ugovoru?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija