Jump to content

sandrina2222

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sandrina2222 objavio

  1. U Njemačkoj mu nesmiju blokirati račun, osim toga plaćamo porez u Njemačkoj pa neznam jel mu smiju naplatiti dug iz porezne u Hrvatskoj. Ako netko nešto zna molila bih da mi stručno odgovori na sva postavljena pitanja. i još nisam napisala da smo odjavljeni iz Hrvatske trajno.
  2. rješenje za ovrhu je bilo stiglo 2012 godine, al šta da mu se ovrši ako nema ništa na sebi, nema više ni račun u banci, jel znate koja je procedura ako bi došlo na naplatu u Njemačkoj, ako su u Njemačkoj drugačiji zakoni?
  3. Pozdrav, dakle ovakva je situacija, muž je dužan oko 14 tisuća kuna dužan u poreznoj i u Fini oko 60 tisuća kuna, naravno dug od 20 tisuća narastao na 60tisuća zbog nemogućnosti plaćanja. U Hrvatskoj nismo mogli da živimo sa blokiranim računom odn. zaštićenim računom jer nam je to bilo premalo novaca za život, pa smo odselili u Njemačku. Ni muž ni ja nasebi nemamo nikakvu nekretninu ni pokretninu, samo osobne stvari su naše, tako da mi nije jasno i da se treba nešto ovršiti što bi se to ovršilo? I zanima me može li nas taj njegov dug stići ovdje u Njemačku, pošto smo EU, napokon smo počeli normalno da živimo tako da nam taj dug ne bi sad trebao i u Njemačkoj? ima li nade za zastaru ako je prošlo već 12 godina od tog duga i kome se treba obratiti za zastaru? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija