Jump to content

robinhood19

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je robinhood19 objavio

  1. Hvala Vam najljepsa na objasnjenjima.
  2. Hvala Vam najljepsa dragi ljudi, pomalo mi postaje jasno sto mi je ciniti.Mislim da angaziranje odvjetnika je najbolja opcija da to sve raspetlja s obzirom da se ja ne snalazim u tim pravnim igrama. Meni je sad u stvari najbitnije da bez problema i neugodnosti ili nedaj Boze privodenja prijedem granicu kad cu se vracati u HR,a dalje cu sa odvjetnikom rijesavati,dati mu punomoc i neka on to vodi.
  3. uh hvala Vam na odgovoru jer bi takvo nesto bilo jaaako neugodno s obzirom da sam konacno ovdje pohvatao konce i ljetos bih trebao angazirati odvjetnika da raspetlja situaciju koja je nastala kao posljedica visegodisnje nezaposlenosti.Iako mi nije jasno zasto sud nije provjerio moju adresu kad sam na policiji sve izregulirao?
  4. iskreno receno ne znam,moze biti jedino neka ovrha s obzirom da imam stanovitih repova u lijepoj nasoj
  5. Postovani,ako mi moze tko odgovoriti.Zivim u inozemstvu i uredno sam odjavljen u RH na policiji i poznata je moja adresa u drzavi gdje zivim,prije par tjedana sudski kurir je donio sudski poziv na adresu mojih roditelja,kad su mu rekli da ne zivim kod njih nije ostavio poziv.Sada me brine da li me moze privesti policija kod prelaska granice kad cu ici na godisnji zbog neodazivanja sudu iako ja nisam primio nikakav poziv niti znam o cemu se radi. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija