Jump to content

GhostDD

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A kazna zatvora bi bila u roku od? Mislim,kaznu platiti ne mogu ukoliko ne radim,a ne mogu ni raditi ako sam u zatvoru. Mogu kako na taj nacin doci do uvjetne kazne? Jos samo jedno pitanje. Kad sam napuhao 1.20 iskljucen iz prometa itd. dobio sam kaznu 3000kn, sada bi mogao ocekivati od 5 do 15000 ili nesto drugacije? Hvala vam na brzim odgovorima!
  2. Sve su do sada kazne rijesene,samo ove dvije kazne nisu gotove,a to je ova prometna , i ono sto sam napuhao(1,20) tjedan dana prije prometne
  3. Drot13, prekršaji protiv javnog reda i mira, ne sjećam se,ali 2-3 puta i osuđen. Nece biti tuzbe Sivko nisam u potpunosti razumio sto si htio reci sa prvom recenicom?
  4. Pozdrav! Naime, imao sam prometnu nesreću, gdje sam kriv 100%. Sletio s ceste,udario u kanal, napuhao 1.61(1.51). Brzina je bila oko ograničenja 5 km/h gore-dolje. Osoba koja je bila samnom u autu slomila je kraljezak,vjerojatno od siline udarca i pojasa s kojim je bila vezana. Policajac mi je rekao 10 dana nakon prometne da ce se najvjerojatnije tretirati kao kazneno djelo. Sada me zanima sljedeće : Mladi vozač, Tjedan prije napuhao 1.20 (3000kn kazne, za kaznene bodove nisu nista govorili) 6mj prije napuhao 0.57 Zanima me što mislite o ishodu svega ovoga. Uz sve to slao sam radi prošle kazne,odnosno zalbe na kaznu izvadak iz porezne o primanjima koji su 9000 kn godisnje. Presuda mi još nije došla, a mene zanima što bi od ovoga svega moglo biti. Dali ce mi oduzeti trajno vozačku(ponovo polagati), samo ljecnicki da napravim ili bi cak mogao dobiti i kaznu zatvora? Hvala na odvojenom vremenu!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija