Jump to content

maro!

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je maro! objavio

  1. postovani, posto je moja supruga iz prethodnog braka izasla bez ikakvih potrazivanja i icega, zanima me da li moze se teretiti sadasnja bracna stecevina koja je zaradena iskljucivo mojim radom , ako je supruga bila jamac u gotovinskom kreditu koji je trenutno u sporu. tacnije da li moze nasa bracna stecevina biti ikako terecena sa ovrhom iz neke prosle bracne zajednice.?
  2. da trebalo se definirat sve ali to je bilo turbulentno razdoblje za moju suprugu i tako razvod je isao sporazumno ali ne i definirano i sad kao je tako je .uglavnom moja supruga se odrekla te nekretnine u korist svekrve koja je sad vlasnica tog stana i preuzela kredit samo je moja supruga jos u toj teretovnici kao nositelj .da li postoji neka zastara u tim slucajevima potrazivanja posto je od razvoda proslo 8god.
  3. znaci moja supruga i ja mozemo biti na miru po tom pitanju , svakako hvala vam na odgovoru!
  4. postovani molim za pomoc . naime radi se o nekretnini koja je kupljena kreditom u proslom braku moje sadasnje supruge i u teretovnici stana nositelj kredita je moja supruge. buduci da je razvod bio prije 10god i te nekretnine se odrekla supruga (darovnicom)u korist bivse svekrve i koja je sad upisana na nekretninu ali u teretovnici i dalje stoji ime moje supruge .. buduci da tjekom razvoda nije se definiralo nasljedstvo dugova itd..vec samo sporazumni razvod bez detaljne diobe dugova itd. dakle sad me zanima da li ikako postoji mogucnost u slucaju neplacanja kredita ovrha nad istim , da li moja supruga moze biti opterecena nekim obvezama ili ja kao sadasnji supruznik?
  5. molio bih vas za pomoc , ovako moja sadasnja supruga je suduznik kredita iz proslog braka (razvod je bio prije 10god) te je nakon 10god stigla ovrha zbog neplacanja duznika . vec smo angazorali odvjetnika te pokrenuli postupak te me zanima da li mozemo se rijesiti u potpunosti tog suduznistva i ako duznik nebude suradivao . sto ako ja kupim nekretninu da li se mene ikako moze teretit u slucaju provedbe ovrhe itd. molim vas bilo koju informaciju. Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija